TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Peti dan crne misterije

ALO - 10.12.2019

Potraga i dalje traje! - Njegov drug je našao prazan čamac, a Uroša nije bilo. Pretražio je obalu od Vinče do Ritopeka, ali nije ga našao. Čamac je nađen drugog dana privezan na Adi u Grockoj - kaže majka. Vera naglašava da Uroš nije bio narkoman i da nije imao nikakvih problema.

MAJKA NESTALOG UROŠA RADOSAVLJEVIĆA (23): Sin je otišao da peca, a nema ga već tri dana!

Kurir - 10.12.2019

Vera Radosavljević iz Beograda već tri dana traga za svojim sinom Urošem (23), koji je nestao u noći između 6. i 7. decembra, kada je otišao u ribolov na Dunavu u Vinči. - Nestao je! Svi ga tražimo. Tražiću ga dok ga ne nađem u kakvom god stanju bio - kaže majka Vera za Kurir.

Majka nestalog Uroša o 3 dana potrage: Moje dete je normalno, u čamcu nađene ove netaknute stvari

Telegraf - 09.12.2019

U noći između 6. i 7. decembra porodica Uroša Radosavljevića poslednji put se čula sa svojim 23-godišnjim članom . Mladić je, prema svedočenju majke Vere, otišao na Dunav u Vinči u ribolov i od tada mu se gubi svaki trag .

BIO JE NA RECI, ALI SMO PRONAŠLI SAMO NJEGOV ČAMAC: Majka Uroša (23) o detaljima njegovog nestanka!

Espreso - 08.12.2019

Kako je njegova majka ispričala, kobne večeri je bio na reci i njegov čamac je kasnije pronađen na gročanskoj Adi Uroš još nije pronađen . Njegovi drugari, naša rodbina, svi smo uključeni u potragu i češljamo teren gde je pronađen čamac i ostrvca koja su u blizini.

"Uveče je ušao u čamac i nestao" Majka jeca i traži svog UROŠA (23): Moli za pomoć i ne odustaje od potrage!

Srbija Danas - 08.12.2019

- Uroš još nije pronađen. Njegovi drugari, naša rodbina, svi smo uključeni u potragu i češljamo teren gde je pronađen čamac i ostrvca koja su u blizini. Zasada nema nikakvih novosti, a nema indicija ni da se utopio, niti da je negde isplivao - ovim rečima se obratila Vera, majka ...

Crni veo misterije na dunavu

ALO - 09.12.2019

Ko ima bilo kakav info o Urošu neka javi policiji! U noći između 6. i 7. decembra porodica Uroša Radosavljevića poslednji put se čula sa svojim 23-godišnjim sinom. Mladić je, prema svedočenju majke Vere, otišao na Dunav u Vinči u ribolov i od tada mu se gubi svaki trag.

MISTERIOZNI NESTANAK MLADIĆA (23) NA DUNAVU: Uroš otišao u ribolov, u čamcu pronađene 3 stvari netaknute!

Kurir - 09.12.2019

U noći između 6. i 7. decembra porodica Uroša Radosavljevića poslednji put se čula sa svojim 23-godišnjim sinom. Mladić je, prema svedočenju majke Vere, otišao na Dunav u Vinči u ribolov i od tada mu se gubi svaki trag. - Upravo idem iz MUP-a u 29.