TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vučić: Besplatni preventivni pregledi od 1. septembra do kraja godine: Tumor markeri i kardiološka dijagnostika za ...

Danas - 24.06.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će od 1. septembra do kraja godine, vikendom, biti organizovani besplatni preventivni pregledi za sve građane Srbije starije od 40 godina. Vučić je u zgradi Predsedništva , između ostalog, rekao da će se besplatno raditi ...

Vučić najavio besplatne preventivne preglede: Organizovaćemo ih od 1. septembra za sve građane starije od 40 godina

Nova - 24.06.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će od 1. septembra država organizovati besplatne preventivne preglede za sve građane Srbije starije od 40 godina, ali i one koji imaju potrebu. „Od 1. septembra organizovaćemo besplatne preventivne preglede vikendom.

Besplatni preventivni pregledi u Srbiji; Vraćaju se i sistematski pregledi u škole

B92 - 24.06.2024

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koje sprovodi Ministarstvo zdravlja u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o zdravlju, biće nastavljena i ubuduće. "Od prvog septembra ćemo organizovati besplatne preventivne preglede vikendom, da ...

VUČIĆ OBJAVIO VAŽNE VESTI: Vraćaju se sistematski pregledi u škole, slede i besplatni preventivni pregledi

Novosti - 24.06.2024

- Od 1. septembra ćemo organizovati besplatne preventivne preglede vikendom. Besplatne tumor markere ćemo raditi za karcinom prostate, debelog creva i kolorektalni. Za žene za karcinom dojke, pluća i takođe kolorektalni. I sve ćemo da završimo do decembra.

Vučić: Od 1. septembra besplatni zdravstveni pregledi za sve građane…

Politika - 24.06.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će od 1. septembra ove godine za sve građane Srbije starije od 40 godina, ali i one koji imaju potrebu, biti organizovani besplatni zdravstveni pregledi, kao i da će se ponovo uvesti obavezni sistematski pregledi u školama.

OD 1. SEPTEMBRA BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI VIKENDOM! Vučić: Biće vraćani i sistematski pregledi u škole!

Republika - 24.06.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras preventivne preglede za građane Srbije i vraćanje sistematskih pregleda u škole. - Od 1. septembra ćemo organizovati besplatne preventivne preglede vikendom.

Od 1. septembra besplatni preventivni pregledi! Svi građani moćiće svakog vikenda da provere svoje zdravstveno stanje

Informer - 24.06.2024

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će se od 1. septembra širom Srbije organizovati preventivni pregledi, ali i sistematski pregledi vraćaju u škole - Od 1. septembra ćemo organizovati besplatne preventivne preglede vikendom.

VAŽNE VESTI: Vraćaju se sistematski pregledi u škole, besplatni preventivni pregledi i besplatni tumor markeri

ALO - 24.06.2024

- Od 1. septembra ćemo organizovati besplatne preventivne preglede vikendom. Besplatne tumor markere ćemo raditi za karcinom prostate, debelog creva i kolorektalni. Za žene za karcinom dojke, pluća i takođe kolorektalni. I sve ćemo da završimo do decembra.

"OD 1. SEPTEMBRA BESPLATNI PREGLEDI VIKENDOM, VRATIĆEMO SISTEMATSKE PREGLEDE U ŠKOLAMA" Vučić objavio važne vesti

Kurir - 24.06.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja građanima Srbije rekao da će od 1. septembra biti organizovani preventivni pregledi. - Od 1. septembra ćemo organizovati besplatne preventivne preglede vikendom .

'OD 1. SEPTEMBRA BESPLATNI PREGLEDI VIKENDOM, VRATIĆEMO SISTEMATSKE PREGLEDE U ŠKOLAMA' Vučić objavio važne vesti

Pink - 24.06.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja građanima Srbije rekao da će od 1. septembra biti organizovani preventivni pregledi. - Od 1. septembra ćemo organizovati besplatne preventivne preglede vikendom.

Vučić: Od prvog septembra preventivni pregledi za sve starije od 40 godina, radićemo i tumor markere

Telegraf - 24.06.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će od 1. septembra ove godine za sve građane Srbije starije od 40 godina, ali i one koji imaju potrebu, biti organizovani besplatni zdravstveni pregledi vikendima, kao i da će se ponovo uvesti obavezni sistematski pregledi u ...