TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Na putu oko sveta. Umetnost iz Nemačke" u MSUB

Blic - 19.01.2019

U Muzeju savremene umetnosti u Beogradu otvorena je prva međunarodna izložba u rekonstuisanoj zgradi ove institutcije. "Na putu oko sveta. Umetnost iz Nemačke" predstavlja umetnička dela iz kolekcije Instituta za međunarodne odnose u kulturi (IFA) od 1949. do danas.

Izložba slika i skulptura "Sećanje od zaborava" u pančevačkom muzeju

RTV - 19.01.2019

U pančevačkom muzeju otvorena je izložba slika i skulptura najznačajnije i najuticajnije grupe umetnika Pančeva posle Drugog svetskog rata. Likovna grupa "Pančevo 5", osnovana je 1958. godine i decenijama je vladala umetničkom scenom u gradu.

Savremena umetnost iz Nemačke u MSUB

Politika - 19.01.2019

U Muzeju savremene umetnosti Beograd, u saradnji sa Gete institutom, od četvrtka 24. januara pa do 25. marta trajaće izložba koja u prestonicu donosi pregled nemačke umetničke produkcije druge polovine 20. veka do danas. Pod nazivom „Na putu oko sveta.

Savremena umetnost Nemačke u MSUB-u

Danas - 18.01.2019

Muzej savremene umetnosti u Beogradu (MSUB) najavio je u naredna dva meseca veliku putujuću izložbu savremene nemačke umetnosti koja obuhvata radove nastale od druge polovine 20. veka do danas. Izložba „Na putu oko sveta. Umetnost iz Nemačke“, koja će biti otvorena od 24.