TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dnevni horoskop za 14. avgust 2019. Rakovi, tajnu vašeg uspeha predstavlja baš ova kombinacija

Srbija24 - 14.08.2019

Ovan Ljubav: Neko sa strane ne bi trebalo da utiče na Vaše raspoloženje ili na dogovor koji imate sa bliskom osobom. Posao: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate poslovne saradnje.

HOROSKOP ZA SREDU 14. AVGUST: LAVOVI se ludo zaljubljuju, VAGAMA veći priliv novca!

Informer - 14.08.2019

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Privući će vas neko ko ima sličan temperament kao i vi. POSAO: Elan će vam biti na visokom nivou, ali moguće je da imate problema na radnom mestu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. AVGUST: Device maštaju o jednoj osobi, Ribe žele da budu same

Telegraf - 14.08.2019

Šta su vam zvezde predvidele za danas... Pogledajte da li će vašem znaku doneti mnogo sreće. OVAN POSAO: Povoljan je dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne pomake na ovom polju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. AVGUST: Rakovi stavljaju tačku na ljubavni odnos, kod Vaga trzavice u braku

Telegraf - 13.08.2019

Zvezde su vam danas i te kako naklonjene Pogledajte da li će vašem znaku doneti mnogo sreće. OVAN POSAO: Ukoliko planirate putovanje možete da očekujete da će vam se sve okolnosti jako dobro namestiti. LJUBAV: Vaša emotivna situacija je veoma komplikovana.

HOROSKOP ZA UTORAK 13. AVGUST: OVNOVE čeka zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će im privući pažnju, BIKOVE očekuju ...

Informer - 13.08.2019

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Upoznaćete nekoga ko je zainteresovan za vas i ko će vam odmah privući pažnju. POSAO: Promene podređenih ili ljudi koji nešto rade za vas.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2019. Blizanci, svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku

Srbija24 - 13.08.2019

Ovan Ljubav: U emotivnom životu delujete uznemireno i imate loš predosećaj, na sreću partner ume da Vas oraspoloži u pravom trenutku. Posao: Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom koja očekuje konkretne odgovore ili veliki ustupak sa Vaše strane.

Nedeljni horoskop za 12. avgust – 19. avgust 2019. Ova nedelja će na polju ljubavi mnogima biti vrlo interesantna

Srbija24 - 12.08.2019

Ovan Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi. U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da ...

Dnevni horoskop za 12. avgust 2019. Ribe, potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način

Srbija24 - 12.08.2019

Ovan Ljubav: Neko pokušava da Vas inspiriše za pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate od svojih emotivnih namera. Posao: Nove informacije ili događaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh.