TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ISTRAGA U SLUČAJU „MEMIĆ“: Uhapšen policajac Josip Barić

Novosti - 22.04.2021

Akcija je sprovedena po nalogu Tužilaštva BiH i prema nezvaničnim informacijama Barić je uhapšen na Ilidži, gde je pretresena njegova imovina. - Jedna osoba je uhapšena u okviru istrage u predmetu stradanja DŽenana Memića.

Memić i Feraget za BHT nakon hapšenja policajca Barića: Sljedeći su tužioci koji su zataškali Dženanovo ubistvo

Avaz - 22.04.2021

Gosti uglednog novinara Elvira Bucala na BHT bili su Muriz Memić i advokat Ifet Feraget koji su se osvrnuli na današnje hapšenje policajca Josipa Barića te istragu o zataškavanju ubistva Dženana Memića. Oni su odgovorili na niz pitanja o samom slučaju te proširenju istrage ...

Nova hapšenja u slučaju Memić

Al Jazeera - 22.04.2021

Još jedna osoba je lišena slobode u okviru istrage o stradanja Dženana Memića, po nalogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine i Suda BiH, saopćilo je državnog tužilaštvo u četvrtak. Istraga u ovom predmetu je proširena, saopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Nastavak istrage oko smrti Dženana Memića, uhapšena još jedna osoba

Blic - 22.04.2021

U okviru istrage koju vodi Tužilaštvo BiH u predmetu stradanja Dženana Memića, danas su pripadnici SIPA uhapsili još jednu osobu. U Tužilaštvu BiH su rekli da je po njihovom naloga uhapšena još jedna osoba, a da su toku pretresi na području opštine Ilidža, piše Srpskainfo .

Slučaj “Dženan Memić”: SIPA vrši pretrese, jedna osoba uhapšena

N1 - 22.04.2021

U okviru istarge koju vodi Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine u predmetu stradanja Dženana Memića, po nalogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine i po naredbi Suda BiH, policijski djelatnici Državne agencije za istrage i zaštitu-SIPA BiH vrše pretrese na području općine Ilidža.

UHAPŠEN POLICAJAC KOJI JE VRŠIO UVIĐAJ U SLUČAJU DŽENANA MEMIĆA: Pet godina nakon stradanja mladića na Ilidži!

Espreso - 22.04.2021

Dženan Memić je napadnut u Velikoj aleji na Ilidži 8. februara 2016. godine, a 15. februara preminuo u Kliničkom centru u Sarajevu Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) danas su po nalogu državnog Tužilaštva na Ilidži uhapsila jednu osobu koja se dovodi u vezu s ...

Arijana Memić: Sada je svima jasno da je moj brat ubijen i da je ubistvo zataškano

Avaz - 22.04.2021

Arijana Memić. sestra ubijenog Dženana Memića, oglasila se nakon informacija da je SIPA uhapsila još jednu osobu koja se dovodi u vezu s istragom u slučaju "Dženan Memić". - Tužilaštvo BiH je ranije već najavilo da je istraga proširena i znali smo da će morati doći do ovoga.

Ifet Feraget za "Avaz" o hapšenju Barića: Zašto nije uzeo Alisin krvavi džemper i šta mu je rekao doktor

Avaz - 22.04.2021

Ifet Feraget, advokat porodice Dženana Memića prokomentirao je za" Avaz" hapšenje policajca Josipa Barića, koji se sumnjiči za sakrivanje dokaza. Feraget nam je rekao da je ovo dokaz Tužilaštvo BiH Gordana Tadić vode istragu.

Muriz Memić: Klupko se odmotava, bit će još hapšenja

Avaz - 22.04.2021

U okviru istrage koju vodi Tužilaštvo Bosne i Hercegovine u predmetu stradanja Dženana Memića , po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine i po naredbi Suda BiH, pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su uhapsili policajca Josipa Barića.

Ko je uhapšeni policajac Josip Barić i kakva je njegova veza s Alisom Mutap

Avaz - 22.04.2021

Pripadnici SIPA- uhapisili su jutros službenika MUP KS Josipa Barića koji je povezan s slučajem "Dženan Memić" Ova informacija potvrđena je za "Dnevni avaz" iz Tužilaštva BiH. Barić je uhapšen na Ilidži, gdje obavljen pretres njegove imovine.

Slučaj "Memić": Tužilaštvo BiH tražit će još dva mjeseca pritvora za Dupovca i Mutapa, postoje novi osumnjičeni za ...

Avaz - 22.04.2021

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine uputit će najkasnije u ponedjeljak prijedlog Sudu BiH da se osumnjičenima Zijadu Mutapu i Hasanu Dupovcu, koji se sumnjiče za organizirani kriminal, odnosno prikrivanje i zataškavanje ubistva mladića Dženana Memića produži pritvor još za dva ...

Uhapšen policajac Josip Barić koji je radio uviđaj u slučaju "Dženan Memić"

Avaz - 22.04.2021

U okviru istarge koju vodi Tužilaštvo Bosne i Hercegovine u predmetu stradanja Dženana Memića, po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine i po naredbi Suda BiH, policijski djelatnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH vrše pretrese na području općine Ilidža.

Slučaj 'Dženan Memić': SIPA vrši pretrese, jedna osoba uhapšena

Vijesti.ba - 22.04.2021

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine jutros je na Ilidži uhapsila jednu osobu koja se dovodi u vezi sa istragom u slučaju "Dženan Memić". "U okviru istarge koju vodi Tužilaštvo Bosne i Hercegovine u predmetu stradanja Dženana ...

Uhićen policajac koji je radio uviđaj u slučaju "Dženan Memić"

Dnevnik.ba - 22.04.2021

U okviru istrage koju vodi Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine u predmetu stradanja Dženana Memića, po nalogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine i po naredbi Suda BiH, policijski djelatnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH vrše pretrese na području općine Ilidža.

Uhapšen policajac koji je vršio uvidjaj u slučaju stradanja mladića Dženana Memića

IndeksOnline - 22.04.2021

SARAJEVO – Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) danas su po nalogu državnog Tužilaštva na Ilidži uhapsila jednu osobu koja se dovodi u vezu s istragom u slučaju “Dženan Memić”. Iz Tužilaštva BiH je saopšteno da je u predmetu stradanja mladića Dženana Memića ...