TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Legendarni Juing potvrdio: Pozitivan sam na virus korona

Novosti - 23.05.2020

Virus je ozbiljan i nemojte da ga shvatate olako. Ostanite kod kuće, čuvajte sebe i svoje voljene - poručio je čuveni centar Jedan od najboljih centara u istoriji NBA lige Patrik Juing je potvrdio da je pozitivan na virus korona. On se oglasio putem društvneih mreža.

PRVO OPLJAČKAN ZA VREME PANDEMIJE, A SADA JE I ZARAŽEN Ova bivša NBA zvezda je baš maler, ali ne želi da klone duhom: ...

Blic - 23.05.2020

Patrik Juing, bivša zvezda NBA lige, saopštio je da je pozitivan na korona ...

ŠOK: Legendarni centar ZARAŽEN koronom!

Srbija Danas - 23.05.2020

Nekadašnji košarkaš Njujork niksa Patrik Juing, pozitivan je na testiranju na koronavirus. Legenda Niksa i jedan od najboljih košarkaša u čitavoj istoriji tima iz Njujorka saopštio je da je uradio test na koronavirus i da je rezultat bio pozitivan.

Patrik Juing u bolnici zbog koronavirusa

Vijesti.me - 23.05.2020

"Ovaj virus je opasan i ne treba ga olako shvatiti", kazao je Juing koji trenutno vodi momčad Univerziteta Džordžtaun. "Želim da natjeram sve da budu oprezni" Edit Bivša NBA zvijezda Njujork Niksa 57-godišnjii Patrik Juing je objavio da je pozitivan na Covid-19 i da je u bolnici.

NBA legenda zaražena koronom: Virus nije zaobišao ni Patrika Juinga

Telegraf - 23.05.2020

Legendarni košarkaš, Patrik Juing , objavio je da je pozitivan na korona virus. Čuveni 57-godišnji centar je zvaničnim saopštenjem objavio da je zaražen i da je trenutno u bolnici. - Želim da podelim s vama da sam pozitivan na koronavirus.

Legendarni NBA centar u bolnici - pozitivan na Covid-19

Mondo - 23.05.2020

Patrik Juing je saopštio javnosti da je zaražen korona virusom Bivši centar Njujork Niksa, koga je ESPN uvrstio u najbolju petorku svih vremena tog kluba , objavio je na Twitteru da je zaražen. "Želim da podelim sa vama da sam pozitivan na testu Covid-19.

Patrik Juing zaražen koronavirusom

B92 - 23.05.2020

Patrik Juing, jedan od najboljih centara u istoriji NBA, objavio je da je testiran pozitivno na virus Covid-19. Pedesesedmogodišnji Juing putem zvaničnog saopštenja podelio je da je zaražen koronavirusom i prema pisanju ESPN nalazi se u bolnici.

Hospitalizovan: NBA ikona Patrik Juing ima koronavirus

N1 - 23.05.2020

Legendarni centar Njujork Niksa, a danas trener svog bivšeg univerziteta Džordžija Hojas, Patrik Juing potvrdio je na društvenim mrežama da je dobio dijagnozu kovida 19, ali da se oseća dobro, iako je hospitalizovan. Prvi pik NBA drafta iz 1985.

Patrik Juing u bolnici: Jedan od najboljih NBA centara ikada pozitivan na koronavirus

Vesti Online - 23.05.2020

Jedan od najboljih centara u istoriji lige, na društvenim mrežama saopštio je ovu vest i zahvalio medicinskim radnicima koji brinu o njemu. Juing u karijeri je igrao 15 sezona za Njujork, a poslednje dve u Sijetlu i Orlandu.

Pod kontrolom

ALO - 23.05.2020

Ikona Njujork Niksa Patrik Juing pozitivan je na korona virus. Sadašnji trener univerziteta Džordžtaun je u petak objavio da je zaražen virusom Covid-19. "Ovaj virus je ozbiljan i ne treba da se shvati olako. Želim da ohrabrim sve da ostanu na bezbednom i da čuvaju sebe i svoje ...

Patrik Juing zaražen koronavirusom

RTS - 23.05.2020

Nekadašnji košarkaš Njujork niksa Patrik Juing, pozitivan je na testiranju na ...

Legendarni centar zaražen koronavirusom

Avaz - 23.05.2020

Legendarni košarkaš Patrik Juing (Patrick Ewing) objavio je da je zaražen koronavirusom. Najveći dio karijere proveo je u "New York Knicksima". Juing ima 57 godina i trenutno je trener NCAA koledž ekipe "Georgetown" na kojem se i proslavio prije nego je 1985.

ŠOK U SAD! Legenda NBA lige u bolnici zbog korone!

Informer - 23.05.2020

Patrik Juing, jedan od najboljih centara u istoriji NBA, objavio je da je testiran pozitivno na koronavirus Pedesesedmogodišnji Juing putem zvaničnog saopštenja podelio je da je zaražen koronavirusom i prema pisanju ESPN nalazi se u bolnici.

LEGENDA NJUJORK NIKSA IMA KORONU! Jedan od najboljih centara u istoriji NBA pozitivan na testu!

Pink - 23.05.2020

Patrik Juing jedan od najboljih centara u istoriji NBA i legenda Njujork Niksa objavio je da je pozitivan na virus Covid-19. Pedesesedmogodišnji Juing putem zvaničnog saopštenja podelio je da je zaražen koronavirusom i prema pisanju ESPN nalazi se u bolnici.

PATRIK JUING ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: NBA legenda i član prvog Drim tima se nalazi u bolnici zbog Covid-19!

Espreso - 23.05.2020

On je saopštio javnosti kakvo je njegovo trenutno stanje Legenda NBA i član onog prvog i originalnog Drim tima , Patrik Juing , zaražen je koronavirusom. Čuveni nekadašnji centar Njujork Niksa je putem saopštenja za javnost potvrdio da je bio pozitivan na testiranju na Covid-19, ...

Šok iz NBA: Legendarni centar pozitivan na koronavirus!

Republika - 23.05.2020

Pedesesedmogodišnji Juing putem zvaničnog saopštenja podelio je da je zaražen koronavirusom i prema pisanju ESPN nalazi se u bolnici. - Želim da podelim s vama da sam pozitivan na koronavirus. Virus je ozbiljan i ne bi trebalo da ga shvatite olako.

Nekadašnja zvezda NBA lige Patrik Juing u bolnici, pozitivan na korona virus

RTV - 23.05.2020

Nekadašnji NBA košarkaš 57-godišnji Patrik Juing pozitivan je na korona virus i nalazi se u bolnici. Jedan od najboljih centara u istoriji lige, na društvenim mrežama saopštio je ovu vest i zahvalio medicinskim radnicima koji brinu o njemu.