TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DRAMA NA LINIJI BROJ 16: Putnik poliven antifrizom, dobio opekotine lica

Republika - 25.11.2021

Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana. Reagovala je Hitna pomoć, a putnik je zbrinut sa opekotinama lica. On je najpre prevezen na Očnu kliniku. - Na liniji 16 u Bulevaru despota Stefana puklo je crevo od antifriza. Upućena je policija i hitna pomoć.

DRAMA U BEOGRADU: Putnik poliven antifrizom u gradskom prevozu - zbrinut sa opekotinama

Novosti - 25.11.2021

Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana. Reagovala je Hitna pomoć, a putnik je zbrinut sa opekotinama lica. ...

Putnik poliven antifrizom u gradskom autobusu: Zadobio hemijske opekotine

Telegraf - 25.11.2021

Jedan putnik završio je poliven antifrizom tokom vožnje gradskim autobusom , pošto je iznenada došlo do pucanja instalacije, saznaje "Telegraf.rs". Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana. Reagovala je Hitna pomoć, a putnik je zbrinut sa opekotinama lica.

DRAMA U BEOGRADU: Putnik poliven antifrizom u gradskom prevozu, ima hemijske opekotine!

Pink - 25.11.2021

Jedan putnik završio je poliven antifrizom tokom vožnje gradskim autobusom, pošto je iznenada došlo do pucanja instalacije. Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana. Reagovala je Hitna pomoć, a putnik je zbrinut sa opekotinama ...

UŽAS U GRADSKOM PREVOZU: Putnik poliven antifrizom, zadobio HEMIJSKE OPEKOTINE

Espreso - 25.11.2021

On je najpre prevezen na Očnu kliniku Jedan putnik završio je poliven antifrizom tokom vožnje gradskim autobusom, pošto je iznenada došlo do pucanja instalacije, saznaje "Telegraf.rs". Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana.

DRAMA U AUTOBUSU! Puklo crevo od antifriza, tečnost se prolila po putniku

Informer - 25.11.2021

Jedan putnik završio je poliven antifrizom tokom vožnje gradskim autobusom, pošto je iznenada došlo do pucanja instalacije. Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana. Reagovala je Hitna pomoć, a putnik je najpre prevezen na Očnu kliniku.

NA PUTNIKA GRADSKOG AUTOBUSA PROSUO SE ANTIFRIZ! Drama na liniji 16, u sred vožnje puklo crevo, tečnost čoveka ...

Blic - 25.11.2021

Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana kada je jedan putnik završio poliven antifrizom tokom vožnje gradskim autobusom, pošto je iznenada došlo do pucanja instalacije. Reagovala je Hitna pomoć, a putnik je zbrinut sa opekotinama lica.

PUTNIK U GSP POLIVEN ANTIFRIZOM: Zadobio hemijske opekotine

Kurir - 25.11.2021

Jedan putnik završio je poliven antifrizom tokom vožnje gradskim autobusom, pošto je iznenada došlo do pucanja instalacije. Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana, piše Telegraf. Reagovala je Hitna pomoć, a putnik je zbrinut sa opekotinama lica.

Puklo crevo od antifriza, putnik zadobio opekotine: Incident na liniji 16

Nova - 25.11.2021

Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana kada je jedan putnik završio poliven antifrizom tokom vožnje gradskim autobusom, pošto je iznenada došlo do pucanja instalacije. Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana.

NESREĆA U BEOGRADSKOM PREVOZU: Putnik poliven antifrizom, završio sa hemijskim opekotinama, prebačen na kliniku

Mondo - 25.11.2021

Jedan putnik u gradskom prevozu u Beogradu završio je danas sa opekotinama lica zbog pucanja instalacija. Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana. Reagovala je Hitna pomoć, a putnik je zbrinut sa opekotinama lica. On je najpre prevezen na Očnu kliniku.

Drama u gradskom prevozu u Beogradu: Puklo crevo od antifriza, putnik zadobio opekotine lica

Sputnik - 25.11.2021

Nesvakidašnji incident dogodio se u Bulevaru despota Stefana kada je jedan putnik završio poliven antifrizom tokom vožnje gradskim autobusom, pošto je iznenada došlo do pucanja instalacije. Incident se dogodio u autobusu na liniji broj 16 kada je jedan putnik, usled pucanja ...