TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. SEPTEMBRA DO 3. OKTOBRA: Potreba za avanturom i romantikom Vagu može navesti na pogrešan korak

Novosti - 25.09.2021

POSAO Ovih dana vam stiže ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite, jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR: Ovnovima odličan poslovni dan, Vodolije donose životnu odluku

Telegraf - 25.09.2021

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće. www.astrousluge.com POSAO: Očekuje vas odličan dan za posao. Sve čega se budete dohvatili sada će vam ići od ruke. LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati iskrena osećanja koja ima prema vama.

HOROSKOP ZA SUBOTU 25. SEPTEMBAR: ŠKORPIJE očekuje nova ljubav, dok će OVAJ znak imati problema sa hormonskim ...

Informer - 25.09.2021

Evo šta vam zvezde danas poručuju... OVAN FIZIJATAR preporučuje ŽENAMA KAKO da se reše PROBLEMA sa OBUĆOM HRSKAVA PITA SA ŠLJIVAMA! Idealna jesenja poslastica FIZIJATAR preporučuje ŽENAMA KAKO da se reše PROBLEMA sa OBUĆOM sledeća vest LJUBAV: Kontakt sa vrlo privlačnim osobama.

HOROSKOP ZA PETAK 24. SEPTEMBAR: BIKOVI su našli osobu koja ih inspiriše, RAKOVI menjaju posao, a OVAJ znak će imati ...

Informer - 24.09.2021

Evo šta vam zvezde danas poručuju... OVAN ISPIJANJE KAFE ČIM SE PROBUDITE JE LOŠA NAVIKA, A EVO I ZAŠTO! Stručnjaci SAVETUJU - evo gde svi GREŠIMO! KREMASTA BANANA TORTA! Neodoljiva poslastica gotova za SAMO 10 MINUTA ISPIJANJE KAFE ČIM SE PROBUDITE JE LOŠA NAVIKA, A EVO I ...