TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Skot: Došlo vreme da se stavi tačka na sukobe

RTS - 14.08.2019

Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot poručio je da je došlo vreme da se stavi tačka na sukobe iz devedesetih godina i pozvao Beograd i Prištinu da što pre obnove dijalog pod okriljem ...

Skot: Došlo vreme da se stavi tačka na sukobe

Tanjug - 14.08.2019

Skot: Došlo vreme da se stavi tačka na sukobe Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot poručio je da je došlo vreme da se stavi tačka na sukobe iz devedesetih godina i pozvao Beograd i Prištinu da što pre obnove dijalog.

Skot: Došlo je vreme da se stavi tačka

B92 - 14.08.2019

Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot rekao je da je došlo vreme da se stavi tačka na sukobe iz 90-tih godina i pozvao Beograd i Prištinu da što pre obnove dijalog "Došlo je vreme da se stavi tačka na sukobe iz 90-tih.

SRBI, DOŠLO JE VREME... Ambasador Skat napisao VEOMA BITNU PORUKU!

Espreso - 14.08.2019

Zemlje Kvinte pozvale su juče Prištinu i Beograd da što pre obnove dijalog Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot poručio je da je došlo vreme da se stavi tačka na sukobe iz devedesetih godina i pozvao Beograd i Prištinu da što pre obnove dijalog.

Skot, posle Kvinte: Došlo vreme da se stavi tačka na sukobe iz devedesetih

RTV - 14.08.2019

Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot poručio je da je došlo vreme da se stavi tačka na sukobe iz devedesetih godina i pozvao Beograd i Prištinu da što pre obnove dijalog. "Došlo je vreme da se stavi tačka na sukobe iz 90-tih.