TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VEĆ OBOREN NAJAVLJENI REKORD ZA OVU GODINU Cena zlata nastavlja da raste

Blic - 05.08.2020

Cene zlata dostigle su jutros novi rekord na podsticajima slabijeg dolara i padajućih obvezničkih ...

Novi rekord: Sigurna luka u nesigurnim vremenima

B92 - 05.08.2020

London -- Cene zlata dostigle su jutros novi rekord na zbog slabijeg dolara i padajućih obvezničkih prinosa. Zlato služi kao sigurna luka u nesigurnim tržišnim vremenima. Spot cena zlata skočila je na rekordnih 2.030,72 dolara za uncu.

Cena zlata dostigla istorijski rekord, Rusija povećala proizvodnju

Sputnik - 05.08.2020

Oktobarski fjučersi za zlato prvi put u istoriji prešli su prag od 2.000 dolara za uncu, postavivši istorijski rekord, pokazuju podaci sa njujorške berze „Komeks“ Sa druge strane, Ministarstvo finansija Rusije je saopštilo da je Moskva u periodu od januara do maja povećala ...

Prvi put: Cena zlata premašila 2.000 dolara za uncu

B92 - 04.08.2020

Cena zlata prvi put je premašila rekordnu cenu od 2.000 dolara za uncu. Cena fjučersa američkog zlata dostigla je 2.014 dolara za uncu, prenosi Rojters. Do rasta je došlo nakon što je lider demokrata u američkom senatu Čak Šumer izjavio da se pregovori demokrata i Bele kuće o ...

CENA ZLATA NA ISTORIJSKOM REKORDU: Rusija povećala proizvodnju

Novosti - 05.08.2020

OKTOBARSKI fjučersi za zlato prvi put u istoriji prešli su prag od 2.000 dolara za uncu, postavivši istorijski rekord, pokazuju podaci sa njujorške berze „Komeks“ Vrednost dragocenog metala je postavila rekord, zbog velikog pada dolara poslednja tri meseca.

Moskva povećala proizvodnju dragocenog metala: Cena zlata dostigla svoj istorijski maksimum

Srbija Danas - 05.08.2020

Oktobarski fjučersi za zlato prvi put u istoriji prešli su prag od 2.000 dolara za uncu, postavivši istorijski rekord, pokazuju podaci sa njujorške berze "Komeks". Vrednost dragocenog metala je postavila rekord, zbog velikog pada dolara poslednja tri meseca.

U STRAHU SU VELIKE OČI: Cena zlata na svetskim berzama najveća u proteklih šest godina!

Srbija Danas - 04.08.2020

Od početka pandemije virusa korona, cena zlata počela je vrtoglavo da raste i da praktično obara sve rekorde. To, kako analitičari tvrde, ne bi trebalo da čudi jer investitori ovaj plemeniti metal smatraju sigurnim utočištem u vreme krize, pa prognoziraju i dalji rast cena.

Zlato sluti na veliku krizu

Politika - 04.08.2020

Ljudi još razmišljaju o godišnjim dobima. Ono što moramo da utuvimo u glavu jeste da je ovo novi virus, i da se on ponaša drugačije. Virus korona voli svaku vrstu vremena. I tu smo tek na početku velikog talasa njegovog širenja.

NEMCI UVEK IGRAJU NA SIGURNO: Opšta pomama za ovim, ekonomisti objasnili šta to Berlin radi, izgleda da se sprema novi ...

Pravda - 04.08.2020

U 2019. se cena zlata za uncu odjednom strmoglavila ispod 1.500 dolara, a toliko je vredelo i gotovo čitave 2018. Ali od onda je počeo rast i izgleda kao da mu nema kraja: samo od ovog juna pa do novog rekorda mu je cena porasla za gotovo petinu vrednosti, piše Dojče Vele.