TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NARODNA BIBLIOTEKA PONOVO RADI OD 17. SEPTEMBRA: Korisnicima produžene članske za broj dana dok je bila zatvorena

Kurir - 14.09.2018

Od 17. septembra Narodna biblioteka Srbije nastaviće sa redovnim aktivnostima, nakon što je privremeno bila zatvorena zbog tragične pogibije dvojice radnika usled curenja gasa, sapštilo je Ministarstvo kulture.

Narodna biblioteka ponovo radi od ponedeljka

RTS - 14.09.2018

Ministarstvo kulture i informisanja i Narodna biblioteka Srbije saopštili su da će biblioteka od 17. septembra nastaviti sa radom i redovnim ...

Narodna biblioteka Srbije počinje da radi u ponedeljak, 17. septembra

Novi Magazin - 14.09.2018

Narodna biblioteka Srbije nastaviće sa radom u ponedeljak, 17. septembra, nakon što je zatvorena posle nesreće u kojoj su stradala dva radnika, saopštilo je danas Ministarstvo kulture i informisanja. Kako se navodi, biblioteka počinje da radi posle svih neophodnih istražnih i ...

Narodna biblioteka u ponedeljak nastavlja sa radom

Danas - 14.09.2018

Ministarstvo kulture i informisanja i Narodna biblioteka je saopštilo da su se, nakon svih neophodnih istražnih i bezbednosnih procedura, stekli uslovi da u ponedeljak, 17. septembra, Narodna biblioteka Srbije nastavi sa radom i redovnim aktivnostima.

Narodna biblioteka Srbije od 17. septembra ponovo radi

RTV - 14.09.2018

Od 17. septembra Narodna biblioteka Srbije nastaviće sa redovnim aktivnostima, nakon što je privremeno bila zatvorena zbog tragične pogibije dvojice radnika usled curenja gasa, saopštilo je Ministarstvo kulture.