TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SRAM JE BILO ŠTO JE TO URADILA! Ša žestoko isprozivao bivšu ženu - "Oštetila je celu moju porodicu, ali ŽIVOT JE DUG"

Mondo - 06.08.2022

Nenad Aleksić Ša nema nijednu lepu reč za bivšu ženu Ivanu. Priznao je da trenutno nije u vezi i da je fokusiran na muziku, ali i da se ne kaje i zbg čega. "Nije ni Ivana cvećka, i ona je ušla u odnos sa Tomovićem, ali jeste Ša pojeo go*no.

Ša opleo po bivšoj ženi! Zamerio joj što je otišla kod Tomovića! (VIDEO)

Svet Plus - 06.08.2022

Nenad Aleksić Ša opleo po bivšoj ženi! Zamerio joj što je otišla kod Vladimira Tomovića, pa otkrio da je Tara zaslužila njegovih 50 hiljada! Autor: O.J Izvor: ...

IVANA JE JURILA PARE, PA UŠLA U VEZU SA TOMOVIĆEM! Ša žestoko opleo po višoj ženi: Sram je bilo što je to uradila! ...

Kurir - 06.08.2022

Nenad Aleksić Ša je u emisiji "Narod pita" žestoko opleo po bivšoj ženi Ivani Aleksić koju je prevario u rijalitiju. - Pogrešio si što si bio sa Tarom, kakav si sad po tom pitanju? - upito je gledalac. - Trenutno nema vezu, ni kombinaciju.

EVO TI MOJE PARE, OSAKATILA SI ME: Ša opleo po bivšoj ženi! Zamerio joj što je otišla kod Tomovića, pa otkrio da je ...

Pink - 06.08.2022

Nerealno! U toku je emisija Narod pita . Večerašnji gosti Ivane Šopić su Nenad Aleksić Ša i Lepi Mića . U toku emisije uključio gledalac Saša iz Zrenjanina. On je pozdrqavio sve u stdujiju, pa lrme Detaljnije u nastavku.

"SELJAČKE FORE, KAO UCVELJENA ŽENA! NEKA UŽIVA U MOJIM PARAMA!" Ša brutalno PONIZIO BIVŠU ŽENU: "Sram je bilo!"

Srbija Danas - 06.08.2022

U toku emisije "Narod pita", gosti Ivane Šopić su bili Nenad Aleksić Ša i Lepi Mića. U toku emisije uključio gledalac Saša iz Zrenjanina. - Ko je brinuo o životinjama tamo?- upitao je Saša - Karić je brinuo o svima, sa još par ljudi. - rekao je Mića.

"MENE JEDE JER JE NJOJ 'LADOVINA, DOK JA KUKAM": Reper Ša opleo po bivšoj ženi Ivani: "Sram je bilo što je to uradila"!

Puls online - 06.08.2022

Nenad Aleksić Ša je u emisiji "Narod pita" žestoko opleo po bivšoj ženi Ivani Aleksić koju je prevario u rijalitiju. - Pogrešio si što si bio sa Tarom, kakav si sad po tom pitanju? - upitao je gledalac. - Trenutno nema vezu, ni kombinaciju.