TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

CarGo: Taksista napao našeg člana - pljunuo ga, psovao, slomio retrovizor

Mondo - 09.12.2019

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „CarGo“, kaže da je napadnut još jedan član Udruženja "CarGo." Navodno ga je napao taksista, šutirao mu kola i polomio retrovizor na beogradskom aerodromu. "Očekujemo najhitriju reakciju institucija.

Još jedan napad na člana Udruženja "KarGo"

Tanjug - 09.12.2019

Još jedan napad na člana Udruženja "KarGo" Dogodio se još jedan napad na člana Udruženja građana "KarGo" (CarGo), koga je napao taksista, šutirao mu kola i polomio retrovizor na beogradskom aerodromu, saopštio je Aleksandar Vučić, predsednik tog Udruženja.

Još jedan napad na člana Udruženja "KarGo"

RTV - 09.12.2019

Dogodio se još jedan napad na člana Udruženja građana "KarGo" (CarGo), koga je napao taksista, šutirao mu kola i polomio retrovizor na beogradskom aerodromu, saopštio je Aleksandar Vučić, predsednik tog Udruženja. "Očekujemo najhitriju reakciju institucija.

Vučić: Taksista napao člana CarGo

Danas - 09.12.2019

Predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić rekao je danas da je jednog njihovog člana na beogradskom aerodromu napao taksista, šutirao mu kola i polomio retrovizor. „Očekujemo najhitriju reakciju institucija.

BRUTALAN NAPAD NA VOZAČA CARGO: Taksista ga vređao, oštetio mu vozilo, a policija štitila nasilnika?

Dnevno - 09.12.2019

Predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić rekao je danas da je jednog njihovog člana na beogradskom aerodromu napao taksista, šutirao mu kola i polomio retrovizor. – Očekujemo najhitriju reakciju institucija.

CarGo: Našeg člana na aerodromu NAPAO TAKSISTA

Blic - 09.12.2019

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „CarGo“, rekao je da se odigrao još jedan napad na člana Udruženja „CarGo“ koga je napao taksista, šutirao mu kola i polomio retrovizor na beogradskom aerodromu. - Očekujemo najhitriju reakciju institucija.

HAOS NA AERODROMU: Napadnut vozač CarGo! Prišao mu taksista i napravio LOM (FOTO)

Srbija Danas - 09.12.2019

- Očekujemo najhitriju reakciju institucija. Nasilnik je poznat, nepoznato je samo da li će institucije pasti na testu nezavisnosti i zaštite svojih građana. Hajka na CarGo mora da prestane jer ovakva atmosfera nasilja o kojoj uporno pričamo, preti da ozbiljno eskalira.

CAR: GO VOZAČA NAPAO TAKSISTA. Vučić: Očekujemo najhitniju reakciju!

Espreso - 09.12.2019

On očekuje da se taksista već danas privede pravdi i da se pokrene postupak protiv njega Aleksandar Vučić , predsednik Udruženja građana „ CarGo “, rekao je da se odigrao još jedan napad na člana Udruženja „CarGo“ koga je napao taksista , šutirao mu kola i polomio retrovizor na ...