TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

RASKOPAN CENTAR GRADA Evo gde se sve trenutno radi i gde nas tek očekuju radovi

Blic - 11.07.2018

Balkanska i Svetogorska ulica već su su zatvorene zbog rekonstrukcije, uskoro će biti i Radnička ulica kod Ade, što je uslovilo izmene nekih od linija javnog gradskog prevoza. Kako su najavili gradski čelnici, ovog leta će radova biti i u Takovskoj, Karađorđevoj i na Savskom ...

RASKOPAN CENTAR GRADA: Skinut asfalt u Svetogorskoj, a evo koje su sledeće ulice na redu (FOTO)

Kurir - 11.07.2018

Rekonstrukcija centralnih beogradskih ulica počela je radovima u Svetogorskoj, kojom više ne saobraćaju automobili pa su tako sve autobuske linije, koje su tu prolazile, preusmerene. Početak radova je bio zakazan za 10.

BG: Centar prekopan - zbogom starom asfaltu FOTO

B92 - 11.07.2018

Beograd -- Sa letom je počela i rekonstrukcija više ulica u Beogradu, a kako je i najavljeno - prva u nizu je Svetogorska. Početak radova je bio zakazan za 10. jul, a da su se radovi zahuktali pokazuje i stanje u kome se trenutno nalazi ova ulica.

Beograđani, obratite pažnju: Evo gde se sve trenutno radi i gde nas tek očekuju radovi

Srbija Danas - 11.07.2018

Balkanska i Svetogorska ulica već su su zatvorene zbog rekonstrukcije, uskoro će biti i Radnička ulica kod Ade, što je uslovilo izmene nekih od linija javnog gradskog prevoza. Kako su najavili gradski čelnici, ovog leta će radova biti i u Takovskoj, Karađorđevoj i na Savskom ...

Radovi u Balkanskoj, Svetogorskoj, Radničkoj, Takovskoj, KARAĐORĐEVA 2019.

Blic - 10.07.2018

Rekonstrukcija Balkanske ulice počela je danas i trajaće do 15. oktobra, radovi su startovali i u Svetogorskoj ulici, na potezu od Takovske do Kondine, dok će za nekoliko dana radnici zaposeti i Radničku ulicu.

Zbog rekonstrukcije Balkanske ulice zanatlije NEĆE PLAĆATI kiriju i porez

Blic - 10.07.2018

Zbog rekonstrukcije Balkanske ulice koja je otpočela danas svi lokali u zoni ove rekonstrukcije neće plaćati kriiju i porez istakao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić u razgovoru za TV "Prva". Budući da će ovi radovi trajati duže do 60 dana grad je u saradnji sa Poreskom ...

Zatvara se Balkanska ulica, pa Radnička, uskoro i Takovska VIDEO

B92 - 10.07.2018

Rekonstrukcija Balknaske ulice počinje danas i trajaće do 15. oktobra, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Vesić je, gostujući u jutarnjem programu TV Prva rekao da je plan da se u toj ulici zamene kompletne instalacije.

Vesić: Počela rekonstrukcija Balkanske ulice

Pink - 10.07.2018

Rekonstrukcija Balkanske ulice počela je danas i trajaće do 15. oktobra. Nakon završetka, ova ulica postaće posebna zona od interesa za turizam grada kao ulica starih zanata, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Zatvara se Balkanska ulica, pa Radnička i Takovska

Mondo - 10.07.2018

Rekonstrukcija Balkanske ulice počinje danas i trajaće do 15. oktobra, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Vesić je u jutarnjem programu TV Prva rekao da je plan da se u toj ulici zamene kompletne instalacije.

Balkanska ulica postaje ulica starih zanata: Počela rekonstrukcija, EVO do KADA će trajati

Srbija Danas - 10.07.2018

Rekonstrukcija Balkanske ulice počela je danas i trajaće do 15. oktobra. Nakon završetka, ova ulica postaće posebna zona od interesa za turizam grada kao ulica starih zanata, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić za TV „Prva”.

Totalne promene u saobraćaju u Beogradu: Zatvaraju se Balkanska, Radnička i Takovska ulica, ukidaju se trole 28, 40 i ...

Telegraf - 10.07.2018

U ovim ulicama će biti zamenjena kompletna instalacija Balkanske ulice počinje danas i trajaće do 15. oktobra, najavio je . Vesić je rekao da je plan da se u toj ulici zamene kompletne instalacije. - Sve što postoji ispod ulice menjamo, pošto to sada nikada nije rađeno.

KOLAPS U NAJAVI! POČINJE REKONSTRUKCIJA TAKOVSKE: Radi se Balkanska, Svetogorska, a od 10. avgusta izbegavajte ove ...

Kurir - 10.07.2018

Rekonstrukcija Balkanske ulice počinje danas i trajaće do 15. oktobra, a plan da se u toj ulici zamene kompletne instalacije. "Sve što postoji ispod ulice menjamo, pošto to sada nikada nije rađeno. Zamenićemo i kocke koje stoje otkako je ulica urađena“, najavio je zamenik ...