TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VOZIO SA SKORO DVA PROMILA ALKOHOLA: Pijan udario muškarca i teško ga povredio

Novosti - 22.09.2021

Igor Mitić, dopisno, 220921 Osumnjičeni je, brzom akcijom policije, pronađen u jednom selu u blizini Lebana i, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom mestu Uhapšeni se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv ...

PIJAN KOLIMA UDARIO PEŠAKA PA POBEGAO: Mladić (28) iz Lebana vozio sa 2 promila alkohola, uhapšen posle udesa u ...

Kurir - 22.09.2021

Zbog sumnje da je sa 1,99 promila alkohola u krvi u Lebanu svojim automobilom ”fiat” u dario 50-godišnjeg muškarca i naneo mu teške povrede, a zatim i pobegao sa lica mesta, policija je pronašla i uhapsila 28-godišnjaka iz tog mesta. Kako saopštavaju iz policije, S. K.

Pijan pregazio muškarca, pa pobegao s lica mesta

Nova - 22.09.2021

Policija u Lebanu uhapsila je S. K. (27) iz okoline Lebana, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. Kako se sumnja, on je u blizini jedne raskrsnice u Lebanu upravlјajući ...

Uhapšen mladić (28) iz Lebana! PIJAN AUTOM UDARIO ČOVEKA PA POBEGAO!

Informer - 22.09.2021

Leskovačka policija uhapsila je S.K. (28) iz okoline Lebana, zbog sumnje da je upravljajući vozilom pod uticajem alkohola udario muškarca, a potom nastavio da vozi, saopštila je danas Policijska uprava Leskovac U nesreći je 50.

NASILNIČKA VOŽNJA U BOSILEGRADU: Mladić odveden na trežnjenje, upravljao terencem TREŠTEN PIJAN

Kurir - 22.09.2021

Policija u Bosilegradu zaustavila je tokom kontrole saobraćaja u tom gradu muškarca (26) koji je upravljao "ladom nivom" sa 2,16 promila alkohola u organizmu, saopštila je PU Vranje. - Vozač je zadržan do 12 sati i protiv njega je zbog nasilničke vožnje podneta prekršajna ...

POSLAT NA TREŽNJENJE: Vozio „ladu nivu“ sa 2,16 promila alkohola u krvi

Novosti - 22.09.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bosilegradu juče su, tokom kontrole saobraćaja u ovom gradu, zaustavili dvadesetšestogodišnjeg muškarca koji je upravljao „ladom nivom“. Merenjem je ustanovljeno da je vozilom upravljao sa 2,16 promila alkohola u organizmu.

MRTAV PIJAN VOZIO LADU NIVU! Na alkotestu imao čak 2,16 promila alkohola u organizmu

Informer - 22.09.2021

Policija u Bosilegradu je tokom kontrole saobraćaja u ovom gradu, zaustavila dvadesetšestogodišnjeg muškarca Alkotestom je utvrđeno da je upravljao „Ladom Nivom“ sa čak 2,16 promila alkohola u organizmu. PIJAN JURCAO 160 NA SAT S DECOM U KOLIMA! Policija privela vozača, žena ...

Policija u Bosilegradu isključila iz saobraćaja muškarca koji je vozio sa 2,16 promila

Južne Vesti - 22.09.2021

Tokom redovne kontrole saobraćaja, kako saopštavaju iz policije, iz saobraćaja je isključen vozač iz Bosilegrada koji je prilikom testiranja imao 2,16 promila alkohola u organizmu. Više od 2 promila alkohola u krvi imao je 26-godišnji vozač "lade nive" koji je nakon isključenja ...

PIJANI VOZAČ UDARIO PEŠAKA: Pobegao sa mesta nesreće, policija ga brzo pronašla

Republika - 22.09.2021

On je oko ponoći,u Lebanu,upravljajući putnickim automobilom, pod dejstvom alkohola u količini od 1,99 promila udario pešaka R. T. Pešak je teško povređen, zadobio je prelome dva slabinska pršljena i brojne oguljotine kože glave.

Uhapšen pijani vozač iz Bosilegrada i odveden na trežnjenje: Vozio sa 2,16 promila alkohola u krvi

Telegraf - 22.09.2021

Tokom redovne kontrole saobraćaja , iz saobraćaja je isključen vozač iz Bosilegrada koji je prilikom testiranja imao 2,16 promila alkohola u organizmu. Više od 2 promila alkohola u krvi imao je 26-godišnji vozač "lade nive" koji je nakon isključenja iz saobraćaja zadržan na ...

BAHATI VOZAČ UPRAVLJAO VOZILOM SA 2,16 PROMILA: Uhapšen u Bosilegradu i odmah isključen iz saobraćaja!

Espreso - 22.09.2021

Protiv njega će zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja Tokom redovne kontrole saobraćaja , iz saobraćaja je isključen vozač iz Bosilegrada koji je prilikom testiranja imao 2,16 promila alkohola u organizmu.

Pijani vozač iz Lebana udario čoveka i pobegao sa lica mesta: Seo u kola sa 1,99 promila, pa nastavio da vozi

Telegraf - 22.09.2021

Policija u Lebanu uhapsila je S. K. (28) iz okoline Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

UHAPŠEN MUŠKARAC (28) IZ OKOLINE LEBANA: Vozio pod DEJSTVOM ALKOHOLA, udario ČOVEKA, pa nastavio da VOZI!

Espreso - 22.09.2021

Kako se sumnja, on je u blizini jedne raskrsnice u Lebanu upravljajući „fiatom“ sa 1,99 promila alkohola u organizmu udario pedesetogodišnjeg muškarca i naneo mu teške telesne povrede, a zatim nastavio da vozi Policija u Lebanu uhapsila je S. K.

PIJAN UDARIO ČOVEKA I POBEGAO SA LICA MESTA: Vozač iz Lebana imao 1,99 promila alkohola u krvi

Srbija Danas - 22.09.2021

Policija u Lebanu uhapsila je S. K. (28) iz okoline Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Lebančanin pijan kolima udario pešaka pa pobegao sa mesta nezgode

Južne Vesti - 22.09.2021

Zbog sumnje da je sa 1,99 promila alkohola u krvi u Lebanu svojim automobilom ”fiat” udario 50-godišnjeg muškarca i naneo mu teške povrede, a zatim i pobegao sa lica mesta, policija je pronašla i uhapsila 28-godišnjaka iz tog mesta. Kako saopštavaju iz policije, S. K.

UHAPŠEN PIJANI VOZAČ IZ LEBANA Udario čoveka i pobegao sa lica mesta: Seo u kola sa 1,99 promila, pa nastavio da vozi

Blic - 22.09.2021

Policija u Lebanu uhapsila je S. K. (28) iz okoline Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Vozio „ladu nivu“ sa više od dva promila alkohola u krvi

Nova - 22.09.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bosilegradu juče su, tokom kontrole saobraćaja u ovom gradu, zaustavili dvadesetšestogodišnjeg muškarca koji je upravljao „ladom nivom“ sa 2,16 promila alkohola u organizmu.