TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VARHEJI POTVRDIO: Evropa spremna da pomogne Crnoj Gori!

Espreso - 16.04.2021

Crna Gora je prošle nedelje zvanično predala zahtev Evropskoj komisiji kojom traži pomoć evropskih institucija za poravnanje kineskog duga Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji (Varhelyi) potvrdio je spremnost Evropske komisije da pomogne Crnoj Gori u pronalasku rešenja ...

Oliver Varhelyi: Radimo na pronalasku rješenja za Crnu Goru

N1 - 16.04.2021

Oliver Varhelyi, evropski komesar za proširenje potvrdio je spremnost Evropske komisije da pomogne Crnoj Gori u pronalasku rješenja za finansijsku situaciju u koju se država našla zbog dugova kineskim bankama, prenio je Radio Slobodna Evropa (RSE).

Dušan Reljić: EU treba da podrži Crnu Goru povodom kineskog kredita

Beta - 16.04.2021

Direktor briselske kancelarije Nemačkog instituta za medjunarodnu politiku i bezbednost (SWP) Dušan Reljić ocenio je da još nije izgovorena poslednja reč povodom odbijanja EU da pomogne Crnoj Gori u otplati kineskog kredita od milijardu evra.

Dušan Reljić: „EU mora da podrži Crnu Goru“

DW - 16.04.2021

Dušan Reljić kaže da još nije izrečena poslednja reč u vezi sa odbijanjem EU da pomogne Crnoj Gori da izađe iz dužničkog ropstva u koje je upala zbog kineskog kredita. DW.COM Crna Gora je prva evropska zemlja koja je upala u ozbiljne ekonomske probleme zbog kineskog kredita.

Dušan Reljić: EU treba da podrži Crnu Goru povodom kineskog kredita

Danas - 16.04.2021

Direktor briselske kancelarije Nemačkog instituta za međunarodnu politiku i bezbednost (SWP) Dušan Reljić ocenio je da još nije izgovorena poslednja reč povodom odbijanja EU da pomogne Crnoj Gori u otplati kineskog kredita od milijardu evra.

Dušan Reljić: EU mora da podrži Crnu Goru

Vijesti.me - 16.04.2021

Dušan Reljić kaže da još nije izrečena posljednja reč u vezi sa odbijanjem EU da pomogne Crnoj Gori da izađe iz dužničkog ropstva u koje je upala zbog kineskog kredita. Crna Gora je prva evropska zemlja koja je upala u ozbiljne ekonomske probleme zbog kineskog kredita.

RSE: Varhelji potvrdio da se radi na pronalasku rešenja za Crnu Goru

N1 - 16.04.2021

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji potvrdio je spremnost Evropske komisije da pomogne Crnoj Gori u pronalasku rešenja za finansijsku situaciju u koju se država našla zbog dugova kineskim bankama, preneo je Radio slobodna Evropa (RSE).

Pisonero: Crna Gora uputila zahtev EU za poravnanje kineskog kredita

Danas - 15.04.2021

Crna Gora je nedavno uputila zvaničan zahtev Evropskoj komisiji kojom traži pomoć evropskih institucija za poravnanje kineskog duga, potvrđeno je danas u sedištu ove institucije. „Primili smo pismo (Crne Gore) i pripremamo odgovor“, potvrdila je za Radio Slobodna Evropa (RSE) ...