TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VESNA ĐOGANI ISPROZIVALA RASTU, A OVAKO JE ĐOLE NEKADA PRIČAO O REPERU: Njegove su prve UBILE I RAZBILE, ja sam to ...

Kurir - 10.12.2023

Vesna Đogani je poznata kao neko ko vrlo otvoreno priča o svojim kolegama, što je i sada bio slučaj kada se dotakla mlađih repera: Raste, Vojaža i Devita. Ona je izjavila kako Rasta neće ni postojati za dve godine, nakon čega joj je reper žestoko uzvratio.

„Samo hoće brzu lovu, za dve godine ih neće biti“: Vesna Đogani oplela po reperima

Nova - 10.12.2023

Bez zadrške. Vesna Đogani od početka dvehiljaditih je aktivna na estradi zbog toga što je postala članica grupe Đogani. Pevačica je bez dlake na jeziku prokomentarisala aktuelne izvođače, za koje smatra da uskoro neće biti aktuelni.

"BILA JE KOD MENE SA SVOJIM LJUBAVNIKOM DA IZMOLE PESMU" Bukti novi rat na estradi: Rasta urnisao Vesnu Đogani nakon ...

Blic - 10.12.2023

Pevačica Vesna Đogani isporzivala je trepere i njihovu muziku, navodeći da Rasta, Devito i Vojaž neće postojati na muzičkoj sceni za dve godine. Reper Stefan Đurić Rasta brzo je rešio da odgovori koleginici putem svog Instagrama.

"BILA JE SA LJUBAVNIKOM, DA IZMOLI PESMU!" Rasta uzvraća udarac Vesni Đogani, otkrio šta se desilo kod njega u studiju!

Republika - 10.12.2023

Popularna pevačica, Vesna Đogani , gostovala u jednoj emisiji, gde je isprozivala kolege, koji žele "instant" slavu i ne razmišljaju da li će propasti za dve godine. Ova njena izjava izazvala je burne reakcije i pregršt komentara, a na tu temu oglasio se i reper, Stefan Đurić ...

"ONI HOĆE SAMO BRZU LOVU, NEĆE IH BITI ZA DVE GODINE" Vesna Đogani kao niko udarila na Rastu, Vojaža i Devtia, nije ih ...

Blic - 10.12.2023

Kada je reč o popularnom žanru – trepu, mišljenja pevača su podeljena, te neki negativnu komentarišu ove izvođače i njihove pesme. Jedna od njih je i pevačica Vesna Đogani , koja je oplela po kolegama i istakla da treperi i njihova muzika imaju "rok trajanja".

"VOJAŽ, RASTA I DEVITO NEĆE BITI TU ZA 2 GODINE" Vesna Đogani ponovo proziva kolege, brutalno udarila na mlade repere!

Republika - 10.12.2023

Pevačica Vesna Đogani nedavno je iznela svoje mišljenje o mlađim reperima poput Vojaža , Raste i Devita , tvrdeći da oni gledaju na muziku kao na biznis, te da neće opstati na sceni još dugo. Ona je istakla da ih zanima samo brza i dobra zarada, te da ne pokazuju interesovanje ...

Oni samo hoće BRZU LOVU, to je jasno - Vesna Đogani udarila na mlađe kolege sa estrade, nije ih štedela "Neće biti tu ...

Srbija Danas - 10.12.2023

Popularna pop pevačica Vesna Đogani već dugi niz godina je prisutna na našem estradnom nebu. Zajedno sa svojim suprugom Đoletom Đoganijem, vlasnik je mnogobrojnih hitova, koji se i posle dugo godina rado puštaju po svim klubovima i diskotekama u čitavom regionu.

'SAMO HOĆE BRZU LOVU!' Vesna Đogani javno prozvala Vojaža, Rastu i Devita: Oni neće biti na sceni za dve godine, ...

Pink - 10.12.2023

Bez dlake na jeziku! Vesna Đogani već dugi niz godina je prisutna na našem estradnom nebu. Zajedno sa svojim suprugom Đoletom Đoganijem , vlasnik je mnogobrojnih hitova, koji se i posle dugo godina rado puštaju po svim klubovima i diskotekama u čitavom regionu.

"RASTA, VOJAŽ I DEVITO NEĆE BITI TU ZA 2 GODINE!" Vesna Đogani javno UDARILA NA REPERE, žestoko ih prozvala: Oni ...

Kurir - 10.12.2023

Pevačica Vesna Đogani već dugi niz godina je prisutna na našem estradnom nebu, a zajedno sa suprugom Đoletom Đoganijem , iznedrila je brojne hitove, koji se i dan-danas rado slušaju na veseljima. Vesna je poznata kao neko ko vrlo otvoreno priča o svojim kolegama, što je i sada ...

"BILA JE KOD MENE SA SVOJIM LJUBAVNIKOM" Novi rat na ESTRADI: Rasta žestoko potkačio Vesnu Đogani: Molili su za PESMU!

Kurir - 10.12.2023

Pevačica Vesna Đogani isprozivala je trepere i njihovu muziku, navodeći da Rasta, Devito i Vojaž neće postojati na muzičkoj sceni za dve godine . Reper Stefan Đurić Rasta brzo je rešio da odgovori koleginici putem svog Instagrama.

Vesna Đogani "pecnula" Rastu i kolege, reper joj brutalno uzvratio: Bila si sa ljubavnikom da izmoliš za pesmu

Telegraf - 10.12.2023

Nakon što je pevačica i denserka Vesna Đogani gostujući u jednom podkastu komentarisala nove muzičke generacije, te navela da ih, kako ih je nabrojala Nućija, Vojaža i Raste za dve godine "neće biti", reper Stefan Đurić joj je odmah odgovorio, i to brutalno.

"SA LJUBAVNIKOM JE BILA KOD MENE" Rasta BRUTALNO uzvratio Vesni Đogani: MOLILI su me!

Mondo - 10.12.2023

Stefan Đurić Rasta javno je prokomentarisao izjavu Vesne Đogani "da ga neće bitu tu za dve godine". Vesna je sada gostujući u jednom podkastu isprozivala je trepere i njihovu muziku, navodeći da Rasta , Devito i Vojaž neće postojati na muzičkoj sceni za dve godine.

„Bila je sa svojim ljubavnikom kod mene da izmole pesmu“: Rasta žestoko odgovorio Vesni Đogani na prozivke FOTO

Nova - 10.12.2023

Pevačica Vesna Đogani u jednom podkastu je isprozivala trepere i rekla da je njima bitan samo novac koji zarade. „Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam.

Oglasio se reper nakon prozivki Vesne Đogani: Evo šta je Rasta poručio pevačici

Informer - 10.12.2023

Nakon što je Vesna Đogani oplela po kolegama, oglasio se popularni reper pa ovo poručio starijoj koleginici. Pevačica Vesna Đogani je tokom gostovanja u jednom podkastu govorila o mlađim kolegama, njihovoj muzici, pa u celu priču uplela novac.

"Oni samo hoće brzu lovu": Evo šta je tačno rekla Vesna Đogani zbog čega je Rasta morao da reaguje

Telegraf - 10.12.2023

Pevačica i denserka Vesna Đogani gostovala je u jednom podkastu, a zbog njene izjave podigla se velika prašina. Vesna je istakla da današnjim novim muzičarima, treperima, nije bitna duga karijera već isključivo novac.

'BILA JE KOD MENE SA LJUBAVNIKOM DA IZMOLE PESMU!' Bukti novi rat na estradi! Rasta žestoko potkačio Vesnu Đogani: ...

Pink - 10.12.2023

Pevačica Vesna Đogani isprozivala je trepere i njihovu muziku, navodeći da Rasta, Devito i Vojaž neće postojati na muzičkoj sceni za dve godine. Reper Stefan Đurić Rasta brzo je rešio da odgovori koleginici putem svog Instagrama.

"Bila je sa LJUBAVNIKOM kod mene da izmoli za pesmu" Rasta brutalno uzvratio Vesni Đogani, BUKTI RAT bIvših saradnika

Srbija Danas - 10.12.2023

Nakon što je pevačica i denserka Vesna Đogani gostujući u jednom podkastu komentarisala nove muzičke generacije, te navela da ih, kako ih je nabrojala Nućija, Vojaža i Raste za dve godine "neće biti", reper Stefan Đurić joj je odmah odgovorio, i to brutalno.

VESNA ĐOGANI ISPROZIVALA RASTU, A EVO KAKO JE ĐOLE NEKAD PRIČAO O REPERU: On je smešan, kao i ta muzika!

Pink - 10.12.2023

Raspiruje se novi estradni rat! Vesna Đogani je poznata kao neko ko vrlo otvoreno priča o svojim kolegama, što je i sada bio slučaj kada se dotakla mlađih repera: Raste, Vojaža i Devita. Ona je izjavila kako Rasta neće ni postojati za dve godine, nakon čega joj je reper žestoko ...

Trenutno je u "ratu" sa Rastom, a evo gde smo je zatekli: Vesna Đogani nije bila previše raspoložena

Telegraf - 10.12.2023

Kako što već tradicija nalaže, i ove nedelje uhvatili smo poznate na aerodromu. Ovog puta, zapazili smo Vesnu Đogani koja je bila u društvu supruga Đoleta. Nisu bili previše raspoloženi, te su uzeli kofere, nakon čega su ušli u auto i krenuli ka nepoznatom pravcu.