TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vili Beroš: Daleko smo od urušavanja zdravstvenog sustava

N1 - 22.11.2020

Ministar zdravstva Vili Beroš za N1 iz izolacije je kazao kako se oporavlja od koronavirusa, te kako stojimo s virusom na razini cijele zemlje. "Bolest ne diskriminira, svi ćemo nekada oboljeti od neke bolesti.

Vili Beroš iz izolacije poručuje - Stanje je alarmantno

N1 - 21.11.2020

Ministar zdravstva Vili Beroš koji je zbog zaraze koronavirusom u izolaciji, rekao je kako se vjerojatno zarazio u ministarstvu iako se trudio zaštititi, dok je situaciju s brojem zaraženih i oboljelih nazvao alarmantnom te je najavio da će u utorak razgovarati sa županima.

Beroš iz izolacije: "Sad mi je temperatura nešto manja, nije ovo laka...

Dnevnik.ba - 21.11.2020

Stalno nosim masku, rukavice ne jer imam alergiju. U ministarstvu imamo nekoliko prostora za sastanke koji nemaju mogućnost prozračivanja... U svakom slučaju trudio sam se zaštiti, ali nisam uspio, rekao je Beroš. Ministar zdravstva Vili Beroš za RTL javio se iz izolacije.

'Nije ovo laka bolest, imao sam visoku temperaturu, danas je nešto manja'

Vecernji.hr - 21.11.2020

Porast broja zaraženih i umrlih ministar je nazvao alarmantnim te je opetovano pozvao na jačanje osobne odgovornost pojedinca Ministar zdravstva Vili Beroš koji je zbog zaraze koronavirusom u izolaciji, rekao je kako se vjerojatno zarazio u ministarstvu iako se trudio zaštititi, ...

Beroš iz izolacije: Temperatura je bila dosta visoka, nije ovo laka bolest

Index.hr - 21.11.2020

MINISTAR zdravstva Vili Beroš javio se iz izolacije. Na pitanje o zdravstvenom stanju Beroš je rekao: "Danas mi je temperatura nešto manja, moram priznati da je bila dosta visoka, priznajem da nije ovo laka bolest. Vjerujem da će sve biti u redu.