TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PIJANI VOZAČI ZAVRŠILI IZA REŠETAKA! Saobraćajna policija u Nišu imala PUNE RUKE POSLA!

Informer - 22.04.2021

Niška policija je sinoć u redovnoj kontroli saobraćaja zatekla dvojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola - Policija je na području grada alkotestirala dvojicu četrdesetšestogodišnjaka od kojih je jedan vozio „golf“ a drugi „micubiši“.

Uhapšeni zbog vožnje u pijanom stanju

Nova - 22.04.2021

Policajci u Nišu sinoć su, u redovnoj kontroli saobraćaja, zatekli dvojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, saopštila je PU Niš. Policija je na području grada alkotestirala dvojicu četrdesetšestogodišnjaka koji su vozili „golf“ i „micubiši“ i ...

TROJICA ZA VOLANOM I PORED ZABRANE: U Južnobačkom okrugu za dan otrkivena i sankcionisana 404 prekršaja

Novosti - 22.04.2021

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 12 vozača i sedam vozila, a zadržano je devet vozača, njih četiri zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dva vozača zadržana su zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, a njih trojica zbog upravljanja vozilom pod zabranom.

Policija u Nišu u kontroli zatekla dva vozača sa više od dva promila alkohola u krvi

Južne Vesti - 22.04.2021

Niška policija isključila je sinoć iz saobraćaja dva vozača, nakon što su utvrdili da su muškarci koji su bili za volanom imali više od dva promila alkohola u krvi. Protiv njih će biti pokrenute prekršajne prijave, navodi se u saopštenju.

U Južnobačkom okrugu 14 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba teže povređena

RTV - 22.04.2021

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže, a četiri lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže, a dve lakše povređene.

DVOJICA NIŠLIJA VOZILA NASILNO SA PREKO 2 PROMILA ALKOHOLA U KRVI: Određeno im zadržavanje do 12 sati, slede im ...

Kurir - 22.04.2021

Policija je u redovnoj kontroli saobraćaja u Niš zatekla dvojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola. Oni su po gradu vozili znatno brže od dozvoljene brzine pa su tako i uočeni. - Policija je na području grada alkotestirala dvojicu ...

U Južnobačkom okrugu šest saobraćajnih nezgoda, dve osobe lakše povređene

RTV - 21.04.2021

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodile su se 4 saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

ZA DAN POČINILI 450 SAOBRAĆAJNIH PREKRŠAJA: Isključeno 10 vozača i 11 vozila, za volanom i sa 2,2 promila alkohola

Novosti - 21.04.2021

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 10 vozača i 11 vozila, a zadržano je šest vozača, svi zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Jedan od zadržanih vozača tereti se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer je upravljao automobilom sa 2,2 promila alkohola u organizmu.

Za dan počinjeno 450 saobraćajnih prekršaja

ALO - 21.04.2021

Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji. Policijska uprava u Novom Sadu je 20. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 450 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.