TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UGOVOR TEŽAK 15 MILIONA EVRA Radojičić: Gondolu će graditi tri domaće i jedna italijanska firma

Blic - 06.12.2018

Gondolu koja će povezivati Ušće i Kalemegdan gradiće grupa u kojoj su tri domaće i jedna italijanska firma, izjavio je danas gradonačelnik Zoran Radojičić. Gradonačelnik je naveo da je u postupku javne nabavke za izgradnju gondole doneta odluka o dodeli ugovora grupi ponuđača u ...

Evo koje firme će graditi BG gondolu

Mondo - 06.12.2018

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da će beogradsku gondolu graditi tri domaće i jedna italijanska firma. U postupku javne nabavke za izgradnju gondole u Beogradu doneta je Odluka o dodeli ugovora grupi ponuđača „Leitner S.p.a Vipiten”, „КOTO” d.o.o.

Radojičić: Gondolu grade četiri firme

Danas - 07.12.2018

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je u postupku javne nabavke za izgradnju gondole u Beogradu doneta odluka o dodeli ugovora grupi ponuđača „Leitner S.p.a Vipiten“, „KOTO“, „Elkoms“ i „Del ing“, preneo je danas Beoinfo.

BG: Odluka doneta, konzorcijum gradi gondolu

B92 - 07.12.2018

Beograd -- Grad Beograd odabrao je konzorcijum tri domaće i jedne strane firme za izgradnju gondole u glavnom gradu Srbije. Kako je objavljeno u saopštenju Grada, posao izgradnje gondole od Ušća do Kalemegdana dodeljen je grupi ponuđača "Leitner S.p.a Vipiten”, "КOTO” d.o.o.