TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bitka bivšeg saudijskog špijuna protiv princa bin Salmana

R.S.Evropa - 27.10.2021

Dok princ Mohamed bin Salman pokušava da popravi imidž Saudijske Arabije u svijetu, bivši visokorangirani saudijski obavještajac disident, koji je pomogao SAD u borbi protiv terorizma, iznio je nove optužbe protiv prijestolonasljednika.

Bitka bivšeg saudijskog špijuna protiv princa bin Salmana (VIDEO)

Beta - 27.10.2021

Dok princ Mohamed bin Salman pokušava da popravi imidž Saudijske Arabije, bivši visokorangirani saudijski obaveštajac disident, koji je pomogao SAD u borbi protiv terorizma, izneo je nove optužbe protiv prestolonaslednika, pišu svetski mediji uz ocenu da time nastoji da poveća ...

Princ krvavih ruku oženio je svoju rođaku i sada imaju petoro dece

Nova - 26.10.2021

Saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman nekada je u očima sveta bio mladi reformator, ali njegova reputacija pala u vodu. Danas, na glasu je kao diktator i nemilosrdni vladar koji se nije libio ni da hapsi svoju konkurenciju niti da naruči ubistvo svojih kritičara.

Bin Salman hteo da ubije kralja, na protivnike slao motorne testere i ubice

Nova - 26.10.2021

Ime saudijskog prestolonaslednika Mohameda bin Salmana već godinama se povezuje sa brojnim optužbama za zloupotrebu, zastrašivanja i ubistva. Nekada vizionar i reformista, sada je na glasu kao „princ krvavih ruku“.

Bivši obaveštajac: Saudijski princ je psihopata, hvalio se da bi mogao da ubije kralja

Telegraf - 26.10.2021

Saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman (MBS) je "psihopata", koji "predstavlja pretnju po svoj narod, Amerikance i planetu", rekao je bivši visoki zvaničnik saudijske obaveštajne službe koji sada živi u egzilu u Kanadi.

Kako je bin Salman hteo da ubije kralja otrovnim prstenom iz Rusije

Nova - 26.10.2021

Saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman predložio je korišćenje "prstena otrova" za ubijanje pokojnog kralja Abdulaha, tvrdi bivši visoki saudijski obaveštajac. Istakao je da se princ hvalio kako je otrovni prsten dobio iz Rusije.

Kraljevska zavera: "Dobio sam otrovni prsten iz Rusije. Dovoljno je da se samo rukujem s njim i biće gotov"

B92 - 26.10.2021

Saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman predložio je korišćenje "prstena otrova" za ubijanje pokojnog kralja Abdulaha, tvrdi bivši visoki obaveštajac. U intervjuu za CBS, Saad al-Džabri, koji je u maju 2017.

"DOBIO SAM OTROVNI PRSTEN IZ RUSIJE": Saudijski princ se hvalio da bi mogao da ubije KRALJA? (VIDEO)

Espreso - 26.10.2021

Otac prestolonaslednika, kralj Salman, došao je na presto u januaru 2015. godine nakon što je njegov polubrat, kralj Abdulah, umro u 90. godini Saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman (MBS) je "psihopata", koji "predstavlja pretnju po svoj narod, Amerikance i planetu", ...

Saudijska Arabija neće doći do ekološke prihvatljivosti do 2060. godine

PC press - 26.10.2021

Saudijska Arabija se obavezuje da će smanjiti svoj uticaj na životnu sredinu , iako taj vremenski okvir nije zadovoljavajući. Vlasti ove zemlje očekuju da Saudijska Arabija dostigne neto nulte emisije do 2060. godine.