TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mandić kandidat Demokratskog fronta ako Đukanović ponovo uđe u trku za predsednika

Euronews - 25.01.2023

Poslanica Demokratskog fronta (DF) Simonida Kordić najavila je da će predsednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera DF Andrija Mandić biti kandidat ovog saveza za predsedničke izbore, 19. marta, ukoliko kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) bude Milo ...

SAZNAJEMO: Oni će stati na crtu Milu Đukanoviću! OVO SU MOGUĆI KANDIDATI ZA PREDSEDNIČKE IZBORE U CRNOJ GORI

Republika - 25.01.2023

Na vanrednim izborima u Crnoj Gori, koji su raspisani za 19. mart predsednički kandidati, pored Mila Đukanovića, biće Andrija Mandić, ispred Demokratskog fronta, dok se ispred Pokreta Evropa sad još uvek razmipšlja između Milojka Spajića i Jakova Milatovića, saznaje Republika ...

Lekić prihvatljiv kao zajednički kandidat

Politika - 25.01.2023

PODGORICA - Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković pozvao je partije aktuelne većine da se dogovore oko zajedničkog predsedničkog kandidata i ponovio da je za ovu partiju Miodrag Lekić prihvatljiv kao zajednički kandidat.

Kordić: Mandić kandidat DF-a ako Đukanović bude DPS-a

Vijesti.me - 25.01.2023

Poslanica Demokratskog fronta (DF) Simonida Kordić kazala je da će predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić biti predsjednički kandidat DF-a, ukoliko kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) bude aktuelni predsjednik države i lider te stranke Milo Đukanović.

Joković: Skupštinska većina da predloži zajedničkog kandidata,...

Vijesti.me - 25.01.2023

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković pozvao je partije koje su pobijedile na izborima 30. avgusta 2020. godine da se dogovore oko nastupa na predsjedničkim koji su zakazani za 19. mart. Joković je kazao da u SNP-u smatraju da partije većine od 30.

ABAZOVIĆ Izjava Fajon da je CG postala rak rana evropskih integracija prejaka

ALO - 25.01.2023

Predsednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović komentarisao je trenutnu političku situaciju u zemlji, rekavši da ne zna šta se to vanredno dešava, kao i da bi volеo da mu neko kaže koji to dеo sistema Crne Gore ne funkcioniše.

Abazović: Andrija Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori

Tanjug - 25.01.2023

PODGORICA - Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori iako, kako je naglasio, nemaju iste vrednosne stavove.

Abazović: Ne znam što se to vanredno dešava u Crnoj Gori

Danas - 25.01.2023

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je večeras povodom ocena predstavnika medjunarodne zajednice da je Crna Gora u dubokoj političko institucionalnoj krizi da da ne zna šta se to vanredno dešava, kao i da bi voleo da mu neko kaže koji to deo sistema Crne Gore ne ...

ABAZOVIĆ: Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori

Informer - 25.01.2023

Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori iako, kako je naglasio, nemaju iste vrednosne stavove UVEK JE DOBRO KADA SE SASTANETE SA PRIJATELJIMA! Vučić u ...

"MANDIĆ JE JEDAN OD TRI NAJBOLjA POLITIČARA U CG": Dritan nahvalio lidera DF, pa pomenuo Mila Đukanovića

Novosti - 25.01.2023

- U složenim situacijama napravi neke interesantne poteze, to jako cenim - rekao je Abazović. On je naglasio da je interes vlade da predsednički izbori proteknu mirno. - I da onda Crna Gora dobije novog predsednika. Važno je da to ne bude Milo Đukanović - ponovio je Abazović.

Abazović: Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori

Nova - 25.01.2023

Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori iako, kako je naglasio, nemaju iste vrednosne stavove.

Abazović: Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori

Vesti Online - 25.01.2023

Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori iako, kako je naglasio, nemaju iste vrednosne stavove.

"Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori"

B92 - 25.01.2023

Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da je Andrija Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori On je to kazao iako, kako je naglasio, lider Nove srpske demokratije i on nemaju iste vrednosne stavove.

DRITAN MANDIĆA UVRSTIO U TOP 3 POLITIČARA CG Evo šta ga oduševljava kod Andrije

ALO - 25.01.2023

Premijer u tehničkom mandatu u emisiji na TV A plus, komentarisao je trenutnu političku situaciju u zemlji, rekavši da ne zna šta se to vanredno dešava, kao i da bi voеo da mu neko kaže koji to dеo sistema Crne Gore ne funkcioniše.

"MANDIĆ MEĐU TRI NAJBOLJA POLITIČARA U CG" Abazović nahvalio lidera DF i osudio crnogorski nacionalizam

Srbija Danas - 25.01.2023

Crnogorski premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić među tri najbolja političara u Crnoj Gori iako, kako je naglasio, nemaju iste vrednosne stavove.

Mandić kandidat DF-a, ako Đukanović bude DPS-a

RTV - 25.01.2023

Poslanica Demokratskog fronta (DF) Simonida Kordić najavila je danas da će predsednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera DF Andrija Mandić biti kandidat ovog saveza za predsedničke izbore, 19. marta, ukoliko kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) bude Milo ...

Mandić izlazi na crtu Đukanoviću na predsedničkim izborima

B92 - 25.01.2023

Predsednički izbori u Crnoj Gori, četvrti od nezavisnosti i sedmi od uvođenja višepartijskog sistema, održaće se 19. marta. Poslanica Demokratskog fronta (DF) Simonida Kordić najavila je danas da će predsednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera DF Andrija Mandić ...

Mandić izlazi na crtu Đukanoviću

Vijesti.ba - 25.01.2023

Poslanica Demokratskog fronta (DF) Simonida Kordić najavila je danas da će predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera DF Andrija Mandić biti kandidat... ...ovog saveza za predsjedničke izbore, 19.

Crna Gora bira predsednika: Mandić protivkandidat Đukanoviću

Politika - 25.01.2023

PODGORICA - Poslanica Demokratskog fronta (DF) Simonida Kordić najavila je danas da će predsednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera DF Andrija Mandić biti kandidat ovog saveza za predsedničke izbore, 19.