TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Slavni gitarista Al Di Meola održao koncert u Beogradu

Tanjug - 24.11.2022

Slavni gitarista Al Di Meola održao koncert u Beogradu Briljantna tehnika u sviranju i akustične i električne gitare Meolu je svrstalo među "vladare" ovog instrumenta i najvažnije uzore svim zaljubljenicima u gitarski zvuk.

Gitarista Di Meola pred koncert u Beogradu: Ponovo sam otkrio prelepu muziku Bitlsa

Tanjug - 24.11.2022

Gitarista Di Meola pred koncert u Beogradu: Ponovo sam otkrio prelepu muziku Bitlsa "Zavoleo sam Bitlse od početka, kad sam imao osam, deset godina. Kako su godine prolazile ponovo sam otkrio koliko je to sjajna muzika estetski, čak i bez stihova koji su važni.

Legendarni gitarista Al Di Meola pred beogradski koncert: "Biće nešto Bitlsa, uvek će biti deo mog nastupa"

Telegraf - 24.11.2022

Legendarni džez gitarista Al Di Meola , večeras, 24. novembra u MTS dvorani, će održati novi beogradski koncert. On je u intervjuu za Tanjug naveo da priprema novi album, kao i to da će muzika Bitlsa uvek biti deo njegovog nastupa i otkriva kako se slikao na istom mestu kao Džon ...

Slavni gitarista Al Di Meola održao koncert u Beogradu

RTV - 25.11.2022

Status jednog od najznačajnijih živih džez gitarista današnjice opravdao je Al Di Meola virtuoznim koncertom u MTS Dvorani. Svojim originalnim pristupom muzici, uz neverovatno gitarističko umeće Al di Meola je od sinoćneg koncerta napravio praznik džeza u Beogradu.

Od Bitlsa do Pjacole: Al Di Meola u MTS dvorani opravdao zašto je jedan od najboljih gitarista današnjice

Telegraf - 25.11.2022

Al Di Meola , jedan od najznačajnijih živih džez gitarista današnjice, opravdao je očekivanja sjajnim koncertom MTS dvorani Svojim originalnim pristupom muzici, uz neverovatno gitarističko umeće Al di Meola je od koncerta napravio praznik džeza u Beogradu.