TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Više od polovine mladih je za “jakog vođu i lidera kojeg će narod slediti“

Danas - 17.01.2020

Demokratija je najbolji oblik vladavine smatra 43 odsto ispitanih mladih, dok se 31 odsto ne slaže sa tom tvrdnjom. Više od polovine mladih smatra da je „Srbiji potreban jak vođa i lider kojeg će narod slediti“, dok manje od petine podržava uspostavljanje Srbije kao monarhije.

Istraživanje: Više od polovine mladih za "jakog vođu", koga će "narod slediti"

N1 - 17.01.2020

Više od polovine mladih smatra da je "Srbiji potreban jak vođa i lider kojeg će narod slediti", dok manje od petine podržava uspostavljanje Srbije kao monarhije, utvrđeno je istraživanjem o mladima koje je na svom sajtu objavila Krovna organizacije mladih Srbije.

Istraživanje: Više od polovine mladih za 'jakog vođu' koga će 'narod slediti'

Novi Magazin - 17.01.2020

Više od polovine mladih smatra da je "Srbiji potreban jak vođa i lider kojeg će narod slediti", dok manje od petine podržava uspostavljanje Srbije kao monarhije, utvrđeno je istraživanjem o mladima koje je danas na svom sajtu objavila Krovna organizacije mladih Srbije.

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Više od polovine mladih želi “JAKOG VOĐU” koga će “narod slediti”

Dnevno - 18.01.2020

Više od polovine mladih smatra da je "Srbiji potreban jak vođa i lider kojeg će narod slediti", dok manje od petine podržava uspostavljanje Srbije kao monarhije, utvrdjeno je istraživanjem o mladima koje je danas na svom sajtu objavila Krovna organizacije mladih Srbije.