TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Petoro srpskih tenisera u ponedeljak igra u Melburnu

Novi Magazin - 14.01.2018

Prvog dana takmičenja na prvom grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u ponedeljak će, između ostalih, nastupiti i petoro srpskih tenisera. Australijan open počinje u ponedeljak, od 1.00 sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Petoro srpskih tenisera u ponedeljak igraju u Melburnu

Politika - 14.01.2018

Prvog dana takmičenja na prvom gren slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u ponedeljak će, između ostalih, nastupiti i petoro srpskih tenisera. Australijan open počinje u ponedeljak, od 1.00 sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

PETORO SRBA ODMAH NA TERENU! Prvog dana igraće Troicki, Đere, Krunićeva...

Informer - 14.01.2018

Prvog dana takmičenja na prvom grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u ponedeljak će, između ostalih, nastupiti i petoro srpskih tenisera Australijan open počinje u ponedeljak, od 1.00 sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

AO (prvi dan): Za početak, petoro Srba

Mondo - 14.01.2018

U ponedeljak, sat vremena posle ponoći po našem vremenu, počinje prvi gren slem sezone. Prvog dana takmičenja na prvom grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u ponedeljak će, između ostalih, nastupiti i petoro srpskih tenisera.

SRBIJA NEĆE SPAVATI: Petoro naših tenisera u ponedeljak na terenu u Melburnu!

Dnevno - 14.01.2018

Prvog dana takmičenja na prvom grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u ponedeljak će, izmedju ostalih, nastupiti i petoro srpskih tenisera. Australijan open počinje u ponedeljak, od 1.00 sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

NEMA SPAVANJA! Prvog dana takmičenja u Melburnu na terenu petoro srpskih tenisera

Kurir - 14.01.2018

Australijan open počinje u ponedeljak, od 1.00 sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu. Viktor Troicki će u prvom kolu igrati protiv domaćeg tenisera Aleksa Bolta, koji je dobio vajldkartu za učešće na turniru.

Počinje Australijan Open - Petoro srpskih tenisera u ponedeljak na terenu

Sportske.net - 14.01.2018

Prvog dana takmičenja na prvom Gren Slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u ponedeljak će, između ostalih, nastupiti i petoro srpskih tenisera. Australijan Open počinje u ponedeljak, od 1.00 sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.