TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Beograđani obožavaju da "kafenišu", ali je u poslednje vreme postalo OPASNO SEDETI U BAŠTAMA KAFIĆA

Blic - 09.10.2019

Većina sugrađana uživa da svoje slobodno vreme provodi po baštama kafića, ispija kafu ili neko drugo omiljeno piće i druži se bezbrižno sa prijateljima. Međutim u poslednje vreme čak ni to nije potpuno bezbedno s obzirom na to da se svako malo dešavaju saobraćajne nezgode pri ...

DRAMA NA DORĆOLU Automobil uleteo u baštu restorana, DVE DEVOJKE POVREĐENE (VIDEO)

Blic - 08.10.2019

Teška nezgoda dogodila se danas oko 14.00 ćasova u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu restorana "Index house" u donjem delu Francuske ulice, u samom centru grada, a tom prilikom povređene su najmanje dve osobe. - Nesreća se dogodila oko 14 časova.

Da li je zbog ovoga došlo do KARAMBOLA NA DORĆOLU? Evo šta je ZALEPLJENO na autu koji je uleteo u restoran (FOTO)

Blic - 08.10.2019

Automobil koji je napravio ovog popodneva opšti haos na Dorćolu, kada je srušio drvo, udario u nekoliko vozila, a zatim uleteo u baštu obližnjeg restorana brze hrane, po priči očevidaca, kretao se velikom brzinom Francuskom i došao je iz pravca Ulice cara Dušana.

Automobilom uleteo u baštu kafića na Dorćolu, povređene tri osobe

N1 - 08.10.2019

Tri osobe su povređene kada je automobil uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici u Beogradu. Povrede nisu opasne po život. U incidentu su oštećena tri automobila, a oboreno je i jedno drvo. Kako saznaje N1, vozač automobila "Opel zafira" je 19-ogodišnji P.S.

AUTOMOBILOM ULETEO U BAŠTU RESTORANA U CENTRU BEOGRADA! Povređene dve devojke, od siline udarca oboreno drvo KURIR TV

Kurir - 08.10.2019

Teška nezgoda dogodila se danas u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu restorana brze hrane u Francuskoj ulici, u samom centru grada, a povređene su dve devojke. Incident se dogodio kada je vozač iz Ulice Cara Dušana ušao u Francusku malo većom brzinom i prvo zakačio baštu ...

Automobil uleteo u baštu restorana u centru Beograda, povređene dve devojke

B92 - 08.10.2019

Dve osobe povređene su u Beogradu kada je automobil uleteo u baštu restorana u Francuskoj ulici, prenose beogradski mediji. Kako navode, tom prilikom jedno drvo je oboreno od siline udara, a ulica je blokirana.

BG:Automobil uleteo u baštu restorana, dvoje povređeno

Tanjug - 08.10.2019

BG:Automobil uleteo u baštu restorana, dvoje povređeno Dve osobe povređene su danas u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu restorana u Francuskoj ulici, prenose beogradski mediji. BEOGRAD - Dve osobe povređene su danas u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu restorana ...

DRAMA NA DORĆOLU Automobil uleteo u baštu restorana, IMA POVREĐENIH

Blic - 08.10.2019

Teška nezgoda dogodila se danas u Beogradu, kada je auto uleteo u baštu restorana "Index house" u Francuskoj ulici, u samom centru grada, a tom prilikom povređene su najmanje dve osobe. Kako su ispričali očevici za Telegraf.rs, jedno drvo oboreno je od siline udarca, a put je ...

Automobil uleteo u baštu restorana, tri osobe povređene

RTS - 08.10.2019

Automobil je uleteo u baštu restorana brze hrane u Francuskoj ulici u Beogradu. Tri osobe su lakše povređene, a saobraćaj je u ...

POGLEDAJTE: Kolima uleteo u baštu restorana, palo drvo, povređene dve devojke, blokirana ulica! (FOTO+VIDEO)

Novosti - 08.10.2019

“Oper zafira”, koji je vozio mlađi muškarac, kretao se iz pravca ulice Cara Dušana i pri većoj brzini ušao u Francusku SAMO pukom srećom izbegnuta je tragedija kada je auto uleteo u baštu restorana "Index house" u Francuskoj ulici! “ Oper zafira”, koji je vozio mlađi muškarac , ...

VIDEO SA LICA MESTA! Autom uleteo u kafić u centru Beograda, ima povređenih!

Informer - 08.10.2019

Dve devojke su povređene danas kada je auto uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici, u samom centru grada. Kako saznajemo na licu mesta, povređene devojke bile su u bašti kafića kada je, dolazeći iz Ulice cara Dušana, automobil uleteo u baštu.

AUTOMOBILOM ULETEO U BAŠTU KAFIĆA NA DORĆOLU! Od siline udarca oboreno drvo! (FOTO)

Pink - 08.10.2019

Put je blokran, sve ekipe su na terenu! Teška nezgoda dogodila se danas u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici 37, u samom centru grada. Autor: Pink.rs. Kako očevici kažu, jedno drvo je oboreno od siline udarca na kolovoz. Autor: Pink.rs.

STRAVIČAN PRIZOR USRED BEOGRADA! Auto uleteo u baštu restorana u centru, IMA POVREĐENIH! (FOTO) (VIDEO)

Espreso - 08.10.2019

Kako očevici kažu jedno drvo oboreno je od siline udarca, a put je blokiran Teška nezgoda dogodila se danas u Beogradu, kada je auto uleteo u baštu restorana "Index house" u Francuskoj ulici, u samom centru grada.

Nesreća u Beogradu: Automobil uleteo u baštu restorana, povređene tri osobe

Vesti Online - 08.10.2019

Kako očevici kažu za medije, jedno drvo oboreno je od siline udarca, a put je blokiran. Hitna pomoć nalazi se na licu mesta. U restoranu brze hrane „Index house“ potvrdili su da se incident dogodio, ali napominju da, srećom, nema povređenih.

Sve se opet identično dogodilo kao u junu!

ALO - 08.10.2019

Hitna pomoć nalazi se na licu mesta. Teška nesreća dogodila se danas u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici, u samom centru grada. Kako očevici kažu, jedno drvo oboreno je od siline udarca, a put je blokiran. Hitna pomoć nalazi se na licu mesta.

AUTOMOBIL ULETEO U BAŠTU KAFIĆA U CENTRU BEOGRADA Oboreno drvo, blokiran saobraćaj, HITNA POMOĆ NA LICU MESTA

Informer - 08.10.2019

Teška nezgoda dogodila se danas u Beogradu, kada je auto uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici, u samom centru grada. Kako očevici kažu za Telegraf.rs, jedno drvo oboreno je od siline udarca, a put je blokiran.

AUTOMOBILOM ULETEO U BAŠTU KAFIĆA NA DRORĆOLU! Od siline udarca oboreno drvo!

Pink - 08.10.2019

Put je blokran, sve ekipe su na terenu! Teška nezgoda dogodila se danas u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici, u samom centru grada. Kako očevici kažu, jedno drvo oboreno je od siline udarca, a put je blokiran.

VIDEO UŽIVO SA LICA MESTA! Autom uleteo u kafić u centru Beograda, ima povređenih!

Informer - 08.10.2019

Teška nezgoda dogodila se danas u Beogradu, kada je auto uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici, u samom centru grada. Kako očevici kažu za Telegraf.rs, jedno drvo oboreno je od siline udarca, a put je blokiran. Na licu mesta su ekipe Hitne pomoći. M.

TEŠKA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA! Automobil uleteo u baštu kafića, IMA POVREĐENIH! Svi se razbežali, put BLOKIRAN

Srbija Danas - 08.10.2019

Teška nezgoda dogodila se danas u Beogradu, kada je auto uleteo u baštu restorana "Index house" u Francuskoj ulici, u samom centru grada. Kako očevici kažu, jedno drvo oboreno je od siline udarca, a put je blokiran. Hitna pomoć nalazi se na licu mesta.

JEZIVE SLIKE IZ FRANCUSKE ULICE! Automobilom uleteo u baštu restorana, 2 devojke završile u BOLNICI! (FOTO)

Espreso - 08.10.2019

Jezive fotografije! Teška nezgoda dogodila se danas u Beogradu , kada je automobil uleteo u baštu restorana brze hrane u Francuskoj ulici , u samom centru grada. 1 / 6 Foto: Aleksandar Stojanović Tom prilikom, povređene su dve devojke stare oko 27 godina, potvrdili su iz Hitne ...

Automobil uleteo u baštu restorana u Beogradu, dve devojke povređene

RTV - 08.10.2019

Dve osobe povređene su danas u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu restorana u Francuskoj ulici, prenose beogradski mediji. Kako navode, tom prilikom jedno drvo je oboreno od siline udara, a ulica je blokirana.

Automobilom uleteo u baštu kafića na Dorćolu, povređene tri osobe

Novi Magazin - 08.10.2019

Tri osobe su povređene kada je automobil uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici u Beogradu. Povrede nisu opasne po život. U incidentu su oštećena tri automobila, a oboreno je i jedno drvo. Kako saznaje N1, vozač automobila je 19-ogodišnji P.S.

Dve devojke povređene U centru beograda: automobil uleteo kolima U baštu restorana

24online - 08.10.2019

Dve osobe povređene su danas u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu restorana u Francuskoj ulici, prenose beogradski mediji. Kako navode, tom prilikom jedno drvo je oboreno od siline udara, a ulica je blokirana.

DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Automobil uleteo u baštu restorana, ima POVREĐENIH

Dnevno - 08.10.2019

Teška nezgoda dogodila se danas oko 14.00 ćasova u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu restorana "Index house" u donjem delu Francuske ulice, u samom centru grada, a tom prilikom povređene su najmanje dve osobe. – Nesreća se dogodila oko 14 časova.

OPET INCIDENT U CENTRU BEOGRADA: Automobilom uleteo u baštu kafića na Dorćolu, povređene tri osobe!

Pravda - 08.10.2019

Tri osobe su povređene kada je automobil uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici u Beogradu. Povrede nisu opasne po život. U incidentu su oštećena tri automobila, a oboreno je i jedno drvo. Vozač automobila "Opel zafira" je 19-ogodišnji P.S.