TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kineski grad Harbin ponudio pomoć Užicu

Danas - 25.03.2020

Predstavnici Harbina, kineskog grada sa kojim je Užice zbratimljeno, ponudili su pomoć Užičanima u borbi protiv korona virusa. „Naši prijatelji iz Harbina su se javili i iskazali spremnost da pomognu i da nam isporuče medicinsku opremu, zaštitne maske i drugo, a pokušavaju, čak, ...

UŽIČANI NISU SAMI: Stiže pomoć od braće Kineza - čuvena Mama Vong pružila podršku svojim čeličnim prijateljima (FOTO)

Srbija Danas - 25.03.2020

Srbija i Kina imaju čelično prijateljstvo, što je dokazano i u ovom najtežim danima. U prilog tome govori i činjenica da su se gradovi Užice i Harbin pobratimili još pre par godina, a njihovi dobri odnosi došli su do izražaja i kad je korona pogodila obe zemlje.

UŽICE HARBINU, HARBIN UŽICU: Kineski velegrad nudi pomoć u borbi protiv korone srpskom pobratimu

Blic - 24.03.2020

Od pobratimskog grada Habrina u Kini Užice je danas dobilo ponudu o dostavljanju besplatne pomoći u medicinskoj opremi i svemu neophodnom za borbu protiv korona virusa. Dopis o željama Kineza da pomognu stigao je nešto manje od mesec i po dana pošto je Užice u Harbin, tada ...

UŽICE JE POMOGLO KINESKOM GRADU KAD JE TAMO BESNELA KORONA: A sada je stigao odgovor iz Harbina

Kurir - 24.03.2020

- Mesec i po dana pošto su Užičani nesebično ponudili pomoć kineskom gradu Harbin, koji je tada bio ugrožen epidemijom korona virusa, i u taj kineski grad uputili 20.000 zaštitnih maski, iz kineskog grada sada su se javili i nude Užicu svu potrebnu pomoć u borbi protiv virusa.

UŽIČANI POBRATIMI SA KINESKIM GRADOM: Stiže pomoć od mame Vong i braće Kineza

Kurir - 26.03.2020

UŽICE - Srbija i Kina imaju čelično prijateljstvo, što je dokazano i u ovom najtežim danima. U prilog tome govori i činjenica da su se gradovi Užice i Harbin pobratimili još pre par godina, a njihovi dobri odnosi došli su do izražaja i kad je korona pogodila obe zemlje.