TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"BILI SU NAORUŽANI ČEKIĆIMA I ŠIPKAMA, ONDA SE ZAČUO PUCANJ" Detalji haosa u tivatskoj diskoteci u kom je POLICAJAC ...

Blic - 21.07.2019

Crnogorska policija uhapsila je sinoć D. Ž, policajca iz Tivta, zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u diskoteci "Vin" kada je u noći između četvrtka i petka ranjen Stefan Abrlić (30) iz Novog Sada. Kako prenose crnogorski mediji, sumnja se da je policajac, koji je te noći na ...

" Branili su drugarice, obezbeđenje ih izbacilo napolje...pucanj!" Detalji haosa u tivatskoj diskoteci u kojoj je ...

Srbija Danas - 21.07.2019

Kako prenose crnogorski mediji, sumnja se da je policajac, koji je te noći bio na dužnosti, hicem iz pištolja ranio državljanina Srbije posle incidenta u tivatskom noćnom klubu. - Dosadašnja istraga pokazala je da je D. Ž. povukao obarač.

Tivat: Policijac uhapšen jer je pokušao da ubije Novosađanina

Danas - 20.07.2019

Policajac Danijel Žižić uhapšen je danas zbog sumnje da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića (30), saopšteno je iz Uprave policije. Abrlić je ranjen juče ujutro u tivatskom lokalu „Win“ i nije životno ugrožen.

POLICAJAC PUCAO NA NOVOSAĐANINA U TIVTU Pripadnik policije uhapšen zbog POKUŠAJA UBISTVA

Blic - 20.07.2019

Policajac iz Kotora D. Ž. uhapšen je zbog sumnje da je u Tivtu pokušao da ubije Novosađanina S. A. (30), saopštila je crnogorska policija. Kako javljaju crnogorski mediji, Novosađanin nije životno ugrožen, a u tuči i pucnjavi je zadobio povrede glave, pa je sa prostrelnom ranom ...

Policajac pucao na Novosađanina u diskoteci u Tivtu, pa pobegao

Telegraf - 20.07.2019

Do pucnjave je došlo u noći između četvrtka i petka u dikoteci Službenici Uprave policije pronašli su i lišili slobode D.Ž, policijskog službenika zaposlenog u OB Kotor, zbog sumnje da je juče Da podsetimo, Novosađanin S. A.

UHAPŠEN POLICAJAC osumnjičen da je u Tivtu PUCAO NA SRBINA! Pokušao i da ga opljačka?!

Srbija Danas - 20.07.2019

Policajac Danijel Ž. uhapšen je danas zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u Tivtu u kojoj je ranjen Novosađanin Stefan Abrlić (30). Abrlić je ranjen juče ujutro u tivatskom lokalu. Abrlić nije životno ugrožen.

NOVOSAĐANIN RANJEN U TIVTU: Policajac pucao u Srbina

Kurir - 22.07.2019

Crnogorska policija traga za D. Ž., policajcem iz Tivta, zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u diskoteci "Vin", kada je u noći između četvrtka i petka ranjen Stefan Abrlić (30) iz Novog Sada. Kako prenose crnogorski mediji, sumnja se da je policajac, koji je te noći nije bio ...

UHAPŠEN POLICAJAC POSLE OPŠTE TUČE U TIVATSKOJ DISKOTECI: Danijel Žižić osumnjičen da je pokušao da ubije Novosađanina ...

Kurir - 21.07.2019

PODGORICA, 20. jula 2019 - Policajac Danijel Žižić uhapšen je juče zbog sumnje da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića (30), saopšteno je iz Uprave policije. Abrlić je ranjen juče ujutro u tivatskom lokalu "Win" i nije životno ugrožen.

Ranjavanje Srbina u Tivtu: Osumnjičen policajac?

Mondo - 20.07.2019

Policajci iz Tivta tragaju za kolegom D. Ž. zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u kojoj je ranjen Novosađanin S.A. (30), pišu "Vijesti". Iz Uprave policije nisu demantovali, ali ni potvrdili informacije “Vijesti” da je njihov službenik nakon svađe pucao u S.A.. S.A.

UHAPŠEN POLICAJAC POSLE OPŠTE TUČE U DISKOTECI: Danijel Žižić osumnjičen da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana ...

Pink - 21.07.2019

Policajac Danijel Žižić uhapšen je juče zbog sumnje da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića (30), saopšteno je iz Uprave policije. Abrlić je ranjen juče ujutro u tivatskom lokalu "Win" i nije životno ugrožen.

CG: Uhapšen POLICAJAC osumnjičen za ranjavanje SRBINA!

Mondo - 21.07.2019

Policajac D.Ž. uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića (30), saopšteno je iz Uprave policije. Abrlić je ranjen juče ujutro u tivatskom lokalu "Win" i nije životno ugrožen. On je u tuči i pucnjavi zadobio povrede glave i sa prostrelnom ranom ...

Policijac u Tivtu uhapšen jer je pokušao da ubije Novosađanina

N1 - 21.07.2019

Policajac Danijel Žižić uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića (30), saopšteno je iz Uprave policije. Abrlić je ranjen juče ujutro u tivatskom lokalu "Win" i nije životno ugrožen.

DRAMA U TIVTU: Uhapšen policajac jer je pokušao da ubije Novosađanina

Dnevno - 21.07.2019

Policajac Danijel Žižić uhapšen je danas zbog sumnje da je pokušao da ubije Novosađanina Stefana Abrlića (30), saopšteno je iz Uprave policije. Abrlić je ranjen juče ujutro u tivatskom lokalu “Win” i nije životno ugrožen.