TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekonomični, a brzi: BMW eDrive Experience

B92 - 13.01.2018

BMW u ovom trenutku ima čak devet elektrifikovanih modela svih klasa. U Minhenu smo dobili priliku da se na jednom mestu upoznamo sa različitim konceptima hibridnog i čisto električnog pogona koji BMW ugrađuje u svoje automobile.

Iz električnog i3 - u sve buduće BMW i MINI modele

B92 - 12.01.2018

Kontrola proklizavanja iz električnog modela BMW i3s koristiće se u svim budućim automobilima BMW grupe. Osim jačeg elektromotora, u odnosu na standardnu verziju, BMW i3s donosi i inovativni sistem za kontrolu proklizavanja koji je specijalno prilagođen radi trenutne isporuke ...

BMW sve bliži fabrici u Rusiji

B92 - 12.01.2018

Nemački gigant BMW otvorio je svoje predstavništvo u ruskom gradu na Baltiku Kalinjingradu. Iako nema najava da BMW planira uskoro izgradnju fabrike, ruski mediji spekulišu da je ovaj potez Bavaraca samo najava tog procesa.

BMW-ova godina za pamćenje, Serija 5 sa najviše nagrada

B92 - 11.01.2018

Bavarski proizvođač osvojio je u 2017. veliki broj nagrada, a ističu se priznanja za dizajn, inovativne tehnologije, kao za i visok nivo održivosti u proizvodnji. Pobednike su birali čitaoci poznatih stručnih časopisa, ali i žiriji koji su se sastojali od automobilskih novinara ...

2017 – odlična godina za BMW

BizLife - 11.01.2018

U 2017. godini, velikim brojem nagrada i priznanja još jednom je naglašen položaj BMW brenda kao vodećeg proizvođača premijum vozila. Pored pohvala za izvanredne osobine proizvoda, ističu se dizajn, inovativne tehnologije, inteligentna konektivnost kao i izuzetan nivo održivosti.