TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kristijan hoće da se ženi sa Kristinom, ali odbija razvod od Ivane: Crkveno smo zauvek venčani!

Telegraf - 25.09.2021

Kristijan Golubović planira svadbu sa ljubavnicom Kristinom Spalević , 23 godine mlađom devojkom sa kojom je u Zadruzi 4 prevario suprugu Ivanu. Međutim, iako planiraju venčanje, on nema nameru da se crkveno razvede od Ivane.

Kristijan se ženi Kristinom ali sa Ivanom ostaje crkveno venčan!

Svet Plus - 25.09.2021

Kristijan Golubović planira da se ženi svojom ljubavnicom uz rijalitija Kristinom Spalević ali ostaje crkveno venčan sa Ivanom. Autor: O.J Izvor: ...

PLANIRA VENČANJE, ALI NE I RAZVOD OD BIVŠE! Kristijan Golubović otkrio sve o planovima sa 23 godine mlađom devojkom!

Mondo - 24.09.2021

Kristijan Golubović progovoro o venčanju sa Kristinom Spalević. U nekoliko navrata govorili su o venčanju, a Golubović je sada još jednom izneo svoje mišljenje o takvom koraku, ali i iznenadio sve pričom o razvodu od Ivane.

Kristijan Golubović PLANIRA VENČANJE sa Kristinom, ali neće da se RAZVEDE OD BIVŠE ŽENE: Otkrio i razlog

Blic - 25.09.2021

Bivši robijaš Kristijan Golubović prevario je suprugu Ivanu sa Kristinom Spalević u toku svog učešća u "Zadruzi", a nakon završetka rijalitija ostao je u vezi sa 23 godine mlađom devojkom. U nekoliko navrata govorili su o venčanju, a Golubović je sada još jednom izneo svoje ...

BIĆE SVADBE, ALI NE PRISTAJEM DA SE RAZVEDEM CRKVENO OD IVANE! Kristijan Golubović planira VENČANJE sa 23 godine MLAĐOM ...

Kurir - 24.09.2021

Kristijan Golubović prevario je suprugu Ivanu pred kamerama rijalitija "Zadruga" sa 23 godine mlađom Kristinom Spalević . Nakon što su iz izašli iz rijalitija, oni su nastavili vezu, a sada je Golubović progovorio o venčanju.

BIĆE SVADBE, ALI NE PRISTAJEM DA SE RAZVEDEM OD IVANE! Kristijan Golubović otkrio sve detalje VENČANJA sa 23 godine ...

Republika - 25.09.2021

Kristijan Golubović , prevario je javno svoju suprugu pred milionskim auditorijumom, u rijalitiju " Zadruga " sa 23 godine mlađom Kristinom Spalević. Mnogi su im prognozirali, da će njihova ljubav biti kratkog veka, međutim, ispostavilo se baš suprotno.

Kristijan Golubović planira VENČANJE sa 23 godine MLAĐOM Kristinom Spalević, ali ni po koju cenu ne želi da se i ...

Pink - 25.09.2021

Za ovo ima jak razlog! Kristijan Golubović prevario je suprugu Ivanu pred kamerama rijalitija "Zadruga" sa 23 godine mlađom Kristinom Spalević . Nakon što su iz izašli iz rijalitija, oni su nastavili vezu, a sada je Golubović progovorio o venčanju.

ŽENI SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Staje pred oltar sa ljubavnicom, a ne želi CRKVENI RAZVOD BRAKA od Ivane

Srbija Danas - 25.09.2021

Kristijan Golubović prevario je suprugu Ivanu pred kamerama rijalitija "Zadruga" sa 23 godine mlađom Kristinom Spalević. Nakon što su iz izašli iz rijalitija, oni su nastavili vezu, a sada je Golubović progovorio o venčanju.

SKANDAL! Kristijan Golubović planira VENČANJE sa Kristinom, ali NE ŽELI crkveno da se RAZVEDE od Ivane

Informer - 25.09.2021

Kriastijan Golubović započeo je vezu sa zadrugarkom Kristinom Spalević u rijalitiju, koja se nastavila i posle završetka Zadruge 4 On je tada prevario svoju venčanu suprugu Ivanu sa kojom ima i dete. KRISTINU KITE PARAMA I LJUBE JE DOK PEVA! Evo šta je Kristijan Golubović uradio ...