TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oštećen mural Nebojše Glogovca u Užicu, oglasio se vlasnik objekta

B92 - 01.07.2020

Prvi mural posvećen preminulom glumcu Nebojši Glogovcu pre dve i po godine oslikan je u Užicu, u Ulici Momčila Tešića je postalo simbol grada i tim činom čuvali su Glogovca od zaborava.Bar do pre nekoliko sati.

Uništen mural Nebojši Glogovcu u Užicu

RTV - 01.07.2020

Mural posvećen Nebojši Glogovcu, koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu prelepljen je reklamom i uništen, prenose lokalni mediji. Mural je krasio zid poslednje dve i po godine, tačnije, od 10. februara 2018, ali je sada potpuno oskrnavljen.

Uništen mural Nebojši Glogovcu u Užicu

Tanjug - 01.07.2020

Uništen mural Nebojši Glogovcu u Užicu Mural posvećen Nebojši Glogovcu, koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu prelepljen je reklamom i uništen, prenose lokalni mediji. UŽICE - Mural posvećen Nebojši Glogovcu, koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu prelepljen je ...

Sramota: Uništen mural Nebojše Glogovca u Užicu

Telegraf - 01.07.2020

Mural koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu, posvećen našem preminulom glumcu Nebojši Glogovcu, prelepljen je danas, prenosi Užice oglasna tabla . Mural je krasio zid u Užicu poslednje dve i po godine, tačnije, od 10. februara 2018, ali je sada očigledno nekome zasmetao.

UŽIČANI ZGRANUTI: Prelepljen mural pokojnom Nebojši Glogovcu u Užicu, više ga nema a izgledao je ovako

Kurir - 30.06.2020

UŽICE - Mural koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu, posvećen našem preminulom glumcu Nebojši Glogovcu, prelepljen je danas reklamom poljoprivrednih proizvoda. Nebojša Glogovac (Trebinje, 30. avgust 1969 — Beograd, 9.

SRBIJA ZGRANUTA: Prelepljen mural pokojnom Nebojši Glogovcu u Užicu, više ga nema a izgledao je ovako

Novosti - 30.06.2020

Mural koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu, posvećen našem preminulom glumcu Nebojši Glogovcu, prelepljen je danas Mural koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu, posvećen našem preminulom glumcu Nebojši Glogovcu, prelepljen je danas reklamom poljoprivrednih ...

(FOTO) SRAMOTA! U Užicu UNIŠTEN MURAL POSVEĆEN NEBOJŠI GLOGOVCU!

Informer - 01.07.2020

Mural koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu, posvećen našem preminulom glumcu Nebojši Glogovcu, prelepljen je danas, prenosi Užice oglasna tabla. Mural je krasio zid u Užicu poslednje dve i po godine, tačnije, od 10. februara 2018, ali je sada očigledno nekome zasmetao.

SRAMAN VANDALIZAM: Uništen mural Nebojše Glogovca u Užicu

Republika - 01.07.2020

Mural je krasio zid poslednje dve i po godine, tačnije, od 10. februara 2018, ali je sada potpuno oskrnavljen. Inače, ovo je bio prvi mural koji je Glogovcu posvećen nakon njegove smrti. - Sine, znaš kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže.

Zar vam ništa nije sveto?! OSKRNAVLJEN mural Nebojše Glogovca! FOTO, VIDEO

Mondo - 01.07.2020

Mural legendarnog glumca koji je krasio ulicu u Užicu je oskrnavljen! Mural je krasio zid poslednje dve i po godine, tačnije, od 10. februara 2018, ali je sada potpuno oskrnavljen. Ovo je bio prvi mural koji je Glogovcu posvećen nakon njegove smrti.

UNIŠTEN PRELEPI MURAL POSVEĆEN GLOGOVCU NAKON NJEGOVE SMRTI! Sraman oblik vandalizma, kako je ovo moguće!

Espreso - 01.07.2020

Mural posvećen Nebojši Glogovcu, koji se nalazio u Ulici Momčila Tešića u Užicu prelepljen je reklamom i uništen, prenose lokalni mediji Mural je krasio zid poslednje dve i po godine, tačnije, od 10. februara 2018, ali je sada potpuno oskrnavljen.