TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PRVI PUT U ISTORIJI RUSI IMAJU ORUŽJE KOJE NEMA NIKO NA SVETU! Putin je sada pozvao konstruktora, ono što je rekao ...

Informer - 19.09.2020

Prvi put u svojoj istoriji Rusija poseduje najsavremenije oružje koje nema pandan u svetu, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom video-konferencije sa konstruktorom hiperzvučne rakete "Avangard" „Decenijama smo bili oni koji sustižu druge, to se odnosi i na atomsko, ...

Putin: Rusija posjeduje oružje koje nema pandan u svijetu

Avaz - 19.09.2020

Prvi put u svojoj historiji Rusija posjeduje najsavremenije oružje koje nema pandan u svijetu, saopštio je ruski predsjednik Vladimir Putin tokom video-konferencije sa konstruktorom hiperzvučne rakete "Avangard" Gerbertom Jefremovim povodom dana ruske vojne industrije, prenosi ...

Putin: Rusija poseduje oružje koje nema pandan u svetu

Sputnik - 19.09.2020

Prvi put u svojoj istoriji Rusija poseduje najsavremenije oružje koje nema pandan u svetu, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom video-konferencije sa konstruktorom hiperzvučne rakete „Avangard“ Gerbertom Jefremovim povodom dana ruske vojne industrije.

Tramp: Rusija je ukrala američku tehnologiju za hiperzvučne rakete

Sputnik - 19.09.2020

SAD poseduju super-hiperzvučnu raketu koja je mnogo brža od one, čije informacije je, navodno, Rusija ukrala od Obamine administracije, izjavio je predsednik SAD Donald Tramp. Međutim, sada su SAD , tvrdi američki lider, napravile još bržu raketu .

DA LI JE REALAN: Tramp optužio Rusiju da je ukrala američku tehnologiju za hiperzvučne rakete

Srbija Danas - 19.09.2020

SAD poseduju super-hiperzvučnu raketu koja je mnogo brža od one, čije informacije je, navodno, Rusija ukrala od Obamine administracije, izjavio je predsednik SAD Donald Tramp. - Neka beznačajna osoba kaže: Čini mi se da on otkriva tajne informacije. Ne.

Tramp se iznenada oglasio!

ALO - 19.09.2020

SAD poseduju super-hiperzvučnu raketu koja je mnogo brža od one, čije informacije je, navodno, Rusija ukrala od Obamine administracije, izjavio je predsednik SAD Donald Tramp. „Neka beznačajna osoba kaže: Čini mi se da on otkriva tajne informacije. Ne.

AMERIKA OSUDILA RUSIJU: Ukrali ste nam tehnologiju! Posedujete naše super nadzvučno oružje!

Pravda - 19.09.2020

SAD poseduju super-hiperzvučnu raketu koja je mnogo brža od one, čije informacije je, navodno, Rusija ukrala od Obamine administracije, izjavio je predsednik SAD Donald Tramp. „Neka beznačajna osoba kaže: Čini mi se da on otkriva tajne informacije. Ne.

PRVI PUT U ISTORIJI: Putin - Rusija poseduje oružje koje nema pandan u svetu

Novosti - 19.09.2020

PRVI put u svojoj istoriji Rusija poseduje najsavremenije oružje koje nema pandan u svetu, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom video-konferencije sa konstruktorom hiperzvučne rakete „Avangard“ Gerbertom Jefremovim povodom dana ruske vojne industrije.

SADA IM VIŠE NIKO NIJE RAVAN! Rusija poseduje najsavremenije ORUŽJE prvi put u istoriji

Srbija Danas - 19.09.2020

Prvi put u svojoj istoriji Rusija poseduje najsavremenije oružje koje nema pandan u svetu, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom video-konferencije sa konstruktorom hiperzvučne rakete "Avangard". - Decenijama smo bili oni koji sustižu druge, to se odnosi i na ...

PUTIN OTKRIO IME TVORCA MOĆNE HIPERZVUČNE RAKETE, PA PORUČIO: Posedujemo oružje koje nema niko drugi u svetu!

Kurir - 19.09.2020

„Decenijama smo bili oni koji sustižu druge, to se odnosi i na atomsko, nuklearno oružje, zatim stratešku avijaciju dugog dometa, a zatim i raketnu interkontinentalnu tehniku“, rekao je Putin. Prema njegovim rečima, „to je uvek stavljalo državu u vrlo složen i čak opasan položaj.

PUTIN ZAGRMEO KAO NIKADA DO SADA: Od njegovih reči, ceo svet DRHTI!

Espreso - 19.09.2020

Ruski lider je saopštio da je Rusije morala da napravi hiperzvučno oružje nakon izlaska SAD iz Sporazuma o protivraketnoj odbrani... Prvi put u svojoj istoriji Rusija poseduje najsavremenije oružje koje nema pandan u svetu, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom ...