TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Idlibu ubijeno dvoje terorista i dva sirijska oficira

B92 - 22.04.2021

Tokom napada ekstremista u Idlibu, dvoje terorista je eliminisano, ubijena su dva sirijska vojna oficira, a jedan je ranjen- Prema rečima šefa ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji Aleksandra Karpova, u južnom delu zone deeskalacije Idliba diverzantska militantna ...

Teroristi napali sirijsku vojsku u Idlibu, poginula dvojica vojnika

Blic - 22.04.2021

U napadu militanata na položaje sirijske vojske u provinciji Idlib poginula su dvojica sirijskih vojnika, dok je najmanje dvoje terorista likvidirano, izjavio je zamjenik načelnika Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji kontraadmiral Aleksandar Karpov.

TERORISTI NAPALI SIRIJSKU VOJSKU: Ima poginulih na obe strane!

Novosti - 22.04.2021

- Diverzantska grupa militanata je u južnom delu idlibske zone deeskalacije izvršila napad na položaje sirijskih vladinih snaga u području naselja Ruajha provincije Idlib - rekao je Karpov. Prema njegovim rečima, najmanje dvoje terorista je likvidirano tokom odbijanja napada.

Teroristi napali sirijsku vojsku u Idlibu, ima poginulih na obe strane

Sputnik - 22.04.2021

Militanti su napali položaje sirijske vojske u provinciji Idlib, poginula su dva sirijska vojnika, a najmanje dvoje terorista je likvidirano, izjavio je zamenik načelnika Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji, kontraadmiral Aleksandar Karpov.

NOVO KRVOPROLIĆE U SIRIJI: Ima žrtava na obe strane!

Espreso - 22.04.2021

Ranije je Karpov saopštio da su severoistočno od sirijske Palmire teroristi napravili zakamufliranu bazu, gde su formirane grupe za terorističke napade TERORISTI su napali položaje sirijske vojske u provinciji Idlib, poginula su dva sirijska vojnika, a najmanje dvoje terorista ...

Žrtve na obe strane, oglasio se ruski oficir!

ALO - 23.04.2021

Tokom napada ekstremista u Idlibu, dvoje terorista je eliminisano, ubijena su dva sirijska vojna oficira, a jedan je ranjen, rekao je danas novinarima šef ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji Aleksandar Karpov.

Dvoje terorista eliminisano u napadu u Idlibu: Ubijena dva sirijska vojnika, jedan ranjen

Telegraf - 23.04.2021

Tokom napada ekstremista u Idlibu , dvoje terorista je eliminisano, ubijena su dva sirijska vojna oficira, a jedan je ranjen, rekao je danas novinarima šef ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji Aleksandar Karpov.