TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lančani sudar na Obrenovačkom putu, jedna osoba poginula

N1 - 14.02.2018

Jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko sedam sati na Obrenovačkom putu. "Tri osobe su teško povređene, a dve lakše, svi su prevezeni na Vojno-medicinsku akademiju.

LANČANI SUDAR KOD ISKLJUČENJA ZA OBRENOVAC: Vatrogasci i Hitna na terenu, IMA MRTVIH!

Pink - 14.02.2018

Horor na isključenju za Obrenovac! Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na obilaznici, kod isključenja za Obrenovac. Autor: Pink.rs U sudaru su učestvovala četiri vozila. Jedna osoba je, kako saznaje Pink.rs, poginula, tri osobe su lakše, dve teže povređene.

Teška nesreća: Stradala jedna osoba, troje na reanimaciji

B92 - 14.02.2018

Beograd -- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na Obrenovačkom putu poginula jedna osoba, tri su prevezene na VMA, a još dvoje je lakše povređeno. U sudaru koji se dogodio jutros oko 07.30 na novom Obrenovačkom putu kod skretanja ka Orlovači, učestvovala su tri ...

STRAVIČAN SUDAR NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA: Jedna osoba poginula, tri prebačene na REANIMACIJU, dve lakše povređene!

Espreso - 14.02.2018

Vozači iz drugih vozila su pokušali da mu ukažu pomoć i da izvuku mladića Nesreća se desila na obilaznici foto: Pixabay Jutros oko 7.30 se na obilaznici oko Beograda , na novom Obrenovačkom putu, kod skretanja ka Orlovači, u smeru ka Novom Sadu , desila velika saobraćajna ...

TEŠKA NESREĆA KOD OSTRUŽNIČKOG TUNELA Lančani sudar, poginula jedna osoba, petoro povređeno

Blic - 14.02.2018

Jedna osoba je poginula, a čak petoro je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko sedam sati na kod Ostružničkog tunela. - Tri osobe su teško povređene, a dve lakše, svi oni su prevezeni u VMA. Nažalost, jedna osoba je preminula.

Lančani kod Obrenovca, ima mrtvih!

Mondo - 14.02.2018

U lančanom sudaru nekoliko vozila, koji se dogodio jutros na obilaznici oko Obrenovca, jedna osoba je poginula, a pet je povređeno. Tri osobe su teško povređene, a dve lakše, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Povređeni su prebačeni na Vojnomedicinsku akademiju.

(FOTO) TEŠKA NESREĆA NA OBILAZNICI KOD OSTRUŽNIČKOG TUNELA: 1 poginuo, 5 povređenih u lančanom kod skretanja za ...

Kurir - 14.02.2018

BEOGRAD - Jedna odoba je poginula, a pet ih je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros, oko 7.30 sati, na obilaznici kod Ostružničkog tunela, kod skretanja za Obrenovac. U lančanom sudaru učestvovalo je više vozila.

Lančani sudar na obrenovačkom putu, ima POGINULIH I POVREĐENIH!

BKTV - 14.02.2018

Strašno! Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene u lančanom sudaru koji se jutros u 7.20 sati dogodio na obilaznici ka Novom obrenovačkom putu posle tunela, kažu za BKTVNews u MUP-u. "U sudaru su učestvovala tri vozila, a povređeni su prevezeni u bolnicu", kažu u MUP-u.

Lančani sudar na Obrenovačkom putu – jedan mrtav, petoro povređenih

RTS - 14.02.2018

U lančanom sudaru tri vozila na novom Obrenovačkom putu poginula je jedna osoba, troje je odvezeno na reanimaciju na VMA, a dve osobe su lakše ...

LANČANI SUDAR NA OBILAZNICI: Mladić ostao zaglavljen u automobilu!

Espreso - 14.02.2018

Vozači iz drugih vozila su pokušali da mu ukažu pomoć i da ga izvuku. Nesreća se desila na obilaznici foto: Pixabay Jutros se na obilaznici oko Beograda , u smeru ka Novom Sadu , desila velika saobraćajna nesreća . Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

LANČANI SUDAR KOD OSTRUŽNIČKOG TUNELA: Vatrogasci i Hitna na terenu, IMA MRTVIH!

Pink - 14.02.2018

Horor na isključenju za Obrenovac! Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros kod Ostružničkog tunela, na isključenju za Obrenovac. U sudaru je učestvovalo više vozila. Jedna osoba je, kako saznaje Pink.rs, poginula, tri osobe su lakše, dve teže povređene.

Težak udes na obilaznici oko Beograda: Muškarac preminuo, ima teško povređenih (FOTO)

Telegraf - 14.02.2018

Nesreća se dogodila na izlazu za Obrenovac Teška dogodila se jutros na , u smeru ka Novom Sadu. Kako Telegraf.rs saznaje, jedan muškarac je preminuo, tri osobe su teško povređene i prevezene na VMA, a dve su prošle sa lakšim traumama. U sudaru su učestvovala tri vozila.

Lančani sudar kod Beograda: Mladić ostao zaglavljen u automobilu, POKUŠAVAJU DA GA IZVUKU!

Srbija Danas - 14.02.2018

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na obilaznici oko Beograda, u smeru ka Novom Sadu. U sudaru su učestvovala tri vozila. Mladić iz jednog automobila ostao je zaglavljen, pa vozači iz drugih vozila pokušavaju da ga izvuku.

TEŽAK UDES KOD OBRENOVCA: U lančanom sudaru jedna osoba POGINULA, troje na reanimaciji

Dnevno - 14.02.2018

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na Obrenovačkom putu poginula jedna osoba, tri su prevezene na VMA, a još dvoje je lakše povređeno. U sudaru koji se dogodio jutros oko 07.30 na novom Obrenovačkom putu kod skretanja ka Orlovači, učestvovala su tri vozila.

(FOTO) MLADIĆ POGINUO U JEZIVOM DIREKTNOM SUDARU "KORSE" I DŽIPA! Usledio lančani udes u kome je još pet ljudi ...

Informer - 14.02.2018

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na obilaznici oko Beograda, u smeru ka Novom Sadu Jedna osoba je poginula, a čak petoro je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko sedam sati na kod Ostružničkog tunela.

Lančani sudar kod Obrenovca, poginula jedna osoba

Politika - 14.02.2018

U lančanom sudaru nekoliko vozila, koji se dogodio jutros na obilaznici oko Obrenovca, jedna osoba je poginula, a pet je povređeno, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Tri osobe su teško povređene, a dve lakše. Povređeni su prebačeni na Vojnomedicinsku akademiju.

MLADIĆ ZAGLAVLJEN U AUTOMOBILU, POKUŠAVAJU DA GA IZVUKU: Lančani sudar na obilaznici oko Beograda!

Pink - 14.02.2018

Horor na izlazu iz Obrenovca. Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na obilaznici oko Beograda, u smeru ka Novom Sadu. U sudaru su učestvovala tri vozila. Mladić iz jednog automobila ostao je zaglavljen, pa vozači iz drugih vozila pokušavaju da ga izvuku.

Jedna osoba poginula u lančanom sudaru kod Beograda: Petoro povređenih HITNO prebačeno na VMA

Srbija Danas - 14.02.2018

U lančanom sudaru nekoliko vozila, koji se dogodio jutros na obilaznici oko Obrenovca, jedna osoba je poginula, a pet je povređeno, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Lančani sudar kod Beograda: Mladić ostao zaglavljen u automobilu, POKUŠAVAJU DA GA IZVUKU! ...

U lančanom sudaru kod Obrenovca poginula jedna osoba

RTV - 14.02.2018

U lančanom sudaru nekoliko vozila, koji se dogodio jutros na obilaznici oko Obrenovca, jedna osoba je poginula, a pet je povređeno, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Tri osobe su teško povređene, a dve lakše. Povređeni su prebačeni na Vojnomedicinsku akademiju.