TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Marta (18) iz Kikinde pobedila koronu za samo 8 dana i to lakše od sezonskog gripa prethodnih godina

Telegraf - 25.03.2020

Osamnaestogodišnja Marta Katai iz Kikinde pobedila je korona virus uprkos tome što već 10 godina živi sa dijabetesom. Ova vest ohrabrila je mnogo ljudi koji u Srbiji žive sa dijabetesom, koji su treći najugroženiji hronični bolesnici u slučaju zaraze korona virusom.

11 signala koji jasno ukazuju na povećan nivo šećera u krvi: Uočite ih na vreme, sačuvajte zdravlje srca!

Kurir - 25.03.2020

Dijabetes (diabetes mellitus, visok nivo šećera u krvi) oštećuje male krvne sudove bubrega, srca, očiju, nervnog sistema i kapilarne mreže na periferiji. Zato nedovoljno lečen ili nelečen dijabetes može dovesti do oboljenja srca, kardiovaskularnih bolesti, moždanog udara, ...

(FOTO) MARTA JE POBEDILA KORONU, a njeno iskustvo će MNOGIMA U SRBIJI DATI OHRABRENJE! OVO MORATE PROČITATI!

Informer - 25.03.2020

Marta Katai (18) jedna je od najmlađih pacijentkinja koja je uspela da pobedi koronavirus Martina borba bila je utoliko teža zbog toga što ona boluje od dijabetea, pa je i borba protiv COVID-19 virusa bila komplikovanija.

AKO IMATE DIJABETES, NE MORATE DA PRAVITE ZALIHE INSULINA: Ovih 5 zlatnih pravila TOKOM EPIDEMIJE morate poštovati

Espreso - 25.03.2020

Kada govorimo o novonastaloj situaciji pandemije virusa Covid 19, osobe sa dijabetesom spadaju u visoko-rizičnu grupu osoba Korona virus može da utiče na bilo koga, ali se smatra da teže pogađa starije osobe i ljude sa već postojećim zdravstvenim problemima.

Marta iz Kikinde (18) pobedila koronu iako je već 10 godina dijabetičar

Novosti - 25.03.2020

Njena pobeda i uspeh lekara u njenom lečenju su ogromni, jer je već deset godina dijabetičar Odlično sam, nemam nikakve tegobe, bila sam dobro i svih prethodnih dana. Od početka bolesti super sam se osećala. Kod kuće sam i jako mi je lepo. Bolje, naravno, nego u bolnici.

Šta je neregulisani dijabetes koji je imala doktorka (60) koja je umrla od korona virusa u Nišu?

Telegraf - 25.03.2020

Četvrta žrtva korona virusa u Srbiji je 60-godišnja pacijentkinja koja je preminula u Nišu nakon što je otkriveno da ima neregulisani dijabetes. Budući da mnogima nije jasno šta to tačno znači, iz jedne beogradske bolnice objasnili su nam da se radi o stanju kada se dijagnoza ne ...

Lončar potvrdio da je umrla doktorka u Nišu: Bila je neregulisani dijabetičar

Telegraf - 25.03.2020

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar potvrdio je da je doktorka iz Prokuplja koja je radila u Nišu umrla od korona virusa u Kliničkom centru Niš. On je rekao da je ona neregulisani dijabetičar. - Od 21. je bila na respiratoru.

Evo šta je neregulisani dijabetes koji je imala doktorka (60) koja je umrla od koronavirusa u Nišu

Republika - 25.03.2020

Budući da mnogima nije jasno šta to tačno znači, iz jedne beogradske bolnice objasnili su nam da se radi o stanju kada se dijagnoza ne poštuje, odnosno osoba jede i pije nedozvoljene namirnice ili jednostavno, ne zna da ima dijabetes.

STRUČNJACI OBJASNILI! Šta je neregulisani dijabetes koji je imala doktorka (60) koja je umrla od korona virusa?

Kurir - 25.03.2020

Iz jedne beogradske bolnice pojasnili su nam šta znači "neregulisani dijabetes" od kojeg je preminula 60-godišnja doktorka iz Niša. Četvrta žrtva korona virusa u Srbiji je 60-godišnja pacijentkinja koja je preminula u Nišu nakon što je otkriveno da ima neregulisani dijabetes.

Doktorka koja je jutros preminula od koronavirusa, imala je NEREGULISANI DIJABETES! Stručnjaci objašnjavaju KAKO DO ...

Pink - 25.03.2020

Četvrta žrtva korona virusa u Srbiji je 60-godišnja pacijentkinja koja je preminula u Nišu nakon što je otkriveno da ima neregulisani dijabetes. Budući da mnogima nije jasno šta to tačno znači, iz jedne beogradske bolnice objasnili su da se radi o stanju kada se dijagnoza ne ...

OVO MORATE DA PROČITATE! MARTA je POBEDILA KORONU, a njeno iskustvo će za mnoge u Srbiji biti OHRABRUJUĆE! (FOTO)

Pink - 26.03.2020

Marta Katai (18) jedna je od najmlađih pacijentkinja koja je uspela da pobedi koronavirus. Martina borba bila je utoliko teža zbog toga što ona boluje od dijabetesa, pa je i borba protiv COVID-19 virusa bila komplikovanija.

11 SIGNALA KOJI UKAZUJU NA POVEĆAN NIVO ŠEĆERA U KRVI! Uočite ih na vreme, sačuvajte zdravlje srca!

Informer - 26.03.2020

Dijabetes (diabetes mellitus, visok nivo šećera u krvi) oštećuje male krvne sudove bubrega, srca, očiju, nervnog sistema i kapilarne mreže na periferiji. Zato nedovoljno lečen ili nelečen dijabetes može dovesti do oboljenja srca, kardiovaskularnih bolesti, moždanog udara, ...