TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TARA SIMOV KRIJE SVOJE ZANIMANJE! Isplivalo sve o VEZI koju je prekinula ZBOG OVOGA! (VIDEO)

Informer - 09.11.2019

Zadrugarka Tara Simov jedna je od zapaženijih takmičarki ,,Zadruge 3". Poznata po svom atraktivnom izgledu, ali i jasnom stavu, Simova je jedna od glavnih tema u Beloj kući Međutim, pored modelinga kojim se bavi, Tara je imala još jedno zanimanje, o kojem do sada nije pričala.

Ljubavna priča Tare i Mateje uzdrmala Zadrugu (VIDEO)

Vesti Online - 08.11.2019

Prvi na tapetu bili su Tara Simov i Mateja Matijević, a Saška i Đedović su imali zanimljivo tumačenje njihovog odnosa. Njemu treba priča, on je bez Tare ništa. Po mom mišljenju ona je u prednosti. Tara je interesantnija u odnosu na Mateju.

OPŠTA HISTERIJA: Tara NAPUSTILA zadrugare, koprcala se, bacakala i vrištala zbog Mateje, a onda... (VIDEO)

Srbija Danas - 08.11.2019

Tara Simov i Mateja Matijević su imali kako je on naveo, iseniranu vezu, da bi osvetlali njen obraz, međutim Tara to uopšte nije tako shvatila. Nakon raznih izgovorenih reči od strane Mateje, Simova je izašla iz emisije, napustila zadrugare i nastavila napolju da histeriše.

Čula užasne vesti!

ALO - 07.11.2019

Šok! Tara Simov se očajnički zaljubila u dečka bivše zadrugarke Anđele Veštice, Mateju Matijevića. Tara za njihovu nesrećnu romansu stalno traži izgovore, najpre je to bila Anđela, a sada malo-malo pa ospe paljbu i po njemu.

IZJE*O ME JER SAM SE NAMESTILA: Tara HISTERISALA, Mateja odao da je sve NAMEŠTALJKA! Obezbeđenje uletelo

Srbija Danas - 08.11.2019

Zadrugarima je puštana kompilacija ljubavnih klipova Mateje Matijevića i Tare Simov, a niko nije naslućivao da će samo par minuta kasnije doći do opšteg haosa. Mateja je insistirao na tome da niko od njih dvoje nije zaljubljen, pa čak ni Tara, koja je tvrdila da jeste, jer se u ...

Tara Simov krije svoje zanimanje: A, sada je sve isplivalo u javnost!

Puls online - 09.11.2019

Zadrugarka Tara Simov istakla se u "Imaginarijumu" svojim britkim jezikom! Međutim, pored modelinga kojim se bavi, Tara je imala još jedno zanimanje, o kojem do sada nije pričala. Naime, zadrugarka je jedno vreme bila jutjuberka i snimala video-priloge kojim se predstavila ...

TARA SIMOV OVU ISTINU O SEBI KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Modeling NIJE njeno JEDINO ZANIMANJE!

Espreso - 09.11.2019

Pored modelinga kojim se bavi, Tara je imala još jedno zanimanje Zadrugarka Tara Simov istakla se u "Imaginarijumu" svojim britkim jezikom! Međutim, pored modelinga kojim se bavi, Tara je imala još jedno zanimanje, o kojem do sada nije pričala.

Razotkriveni?

ALO - 03.01.2020

"Zaljubljeni da to nije normalno!" Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar otkrili su u oktobru prošle godine da provode vreme zajedno, ali su svoj odnos u javnosti predstavili kao druženje. Kako pišu beogradski mediji poznati glumac i pevačica već tri meseca su u ...