TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VIZER O INCIDENTU U BEČU: Putnici su naša najveća vrednost, protiv radnice na aerodromu podnet postupak

Kurir - 14.02.2020

BEOGRAD - Avio kompanija Vizer (Wizz Air) oglasila se povodom incidenta kojio je na aerodormu u Beču imao srpski državljanin Naim Leo Beširi. Naime, službenica aerodroma u Beču, koja je bila za šalterom Vizera je Beširijevoj saputnici tražila da doplati za prtljag 25 evra da bi ...

"SRPSKA GO*VNA" Posle šovinističkog ispada prema našim putnicima, usledio je ODGOVOR avio kompanije

Blic - 14.02.2020

Slučaj diskriminacije na nacionalnoj osnovi koji je prethodnih dana potresao mađarsku kompaniju "Wizz Air" nakon što je šalterska službenica na gejtu jednog od evropskih aerodroma našu državljanku nazvala "sprko go*no", dobio je i nastavak.

Da li će službenica Wizz Air ispaštati zbog "srpska gov**"?

Mondo - 14.02.2020

Kompanija Wizz Air navela je danas povodom navoda da je radnica te kompanije uvredila srpsku državljanku na letu od Beča do Niša da su protiv službenice pokrenute disciplinske mere. “ Wizz Air žali što je naš putnik doživeo neprijatnu situaciju pri ukrcavanju u avion na liniji ...

Prioritetna uspostava linije za London

Avaz - 14.02.2020

Sredinom ove godine istječe ugovor Međunarodnog aerodroma Tuzla (MAT) i mađarske niskobudžetne kompanije „Wizz Air“ o saradnji. Nedavno su predstavnici MAT-a i „Wizz Aira“ imali sastanak u Osijeku, a početkom marta očekuje se dolazak predstavnika mađarske kompanije u Tuzlu.

WizAir: Disciplinske mere protiv službenice

Tanjug - 14.02.2020

WizAir: Disciplinske mere protiv službenice Avio kompanija Wiž Air izrazila je žaljenje zbog neprijatnosti koju su direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi i njegova saputnica doživeli na aerodromu u Beču i tvrdi da su u toku disciplinske mere protiv službenice, ...

Pogrdni komentar službenice Vizera na račun srpskih putnika

Tanjug - 13.02.2020

Pogrdni komentar službenice Vizera na račun srpskih putnika Direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi objavio je na društvenim mrežama da su on i njegova saputnica doživeli veliku neprijatnost od službenice avio kompanije Wizz air na aerodromu u Beču, koja je ...

"SRPSKA GO*NA" Šovinistički ispad radnika poznate avio kompanije, na meti NAŠI DRŽAVLJANI

Blic - 13.02.2020

Novi slučaj diskriminacije na nacionalnoj osnovi potresa ovih dana mađarsku kompaniju "Wizz Air": Nakon što je šalterska službenica na gejtu jednog od evropskih aerodroma našu državljanku nazvala "sprko go*no", usledila je i zvanična pritužba kompaniji.

"G***a": Srbi na meti radnika poznate aviokompanije

Mondo - 13.02.2020

Službenica mađarske kompanije "Wizz Air"na gejtu jednog od evropskih aerodroma našu državljanku nazvala je "srpsko go*no". Prema njegovim rečima, zatraženo joj je da doplati 25 evra za prtljag , jer joj u suprotnom neće biti dozvoljeno da se ukrca.

Nedopustiva nacionalna diskriminacija: Radnica poznate aviokompanije našu državljanku nazvala „srpsko go*no“

24online - 13.02.2020

Novi slučaj diskriminacije na nacionalnoj osnovi potresa ovih dana mađarsku kompaniju „Wizz Air“: Nakon što je šalterska službenica na gejtu jednog od evropskih aerodroma našu državljanku nazvala „sprko go*no“, usledila je i zvanična pritužba kompaniji.

Pogrdni komentar službenice Vizera na račun srpskih putnika

RTV - 13.02.2020

Direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi objavio je na društvenim mrežama da su on i njegova saputnica doživeli veliku neprijatnost od službenice avio kompanije Wizz air na aerodromu u Beču, koja je koristila pogrdne komentare na njihov račun.

Incident na aerodromu: Službenica ih uvredi sa "srpska go**a", kompanija ponudi 25 evra

B92 - 13.02.2020

Direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi navodi da su on i njegova saputnica doživeli veliku neprijatnost od službenice avio kompanije “Viz er”. Kako je na društvenim mrežama rekao, sve se dogodilo na aerodromu u Beču, a službenica je kopristila pogrdne komentare ...

"SRPSKA G..NA"! Vizer pokušao da se izvadi za teške uvrede svoje službenice, ali naš državljanin IĆI ĆE DO KRAJA!

Kurir - 13.02.2020

BEOGRAD - Direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi objavio je na društvenim mrežama da su on i njegova saputnica doživeli veliku neprijatnost od službenice avio kompanije Vizer (Wizz air) na aerodromu u Beču, koja je kopristila pogrdne komentare na njihov račun.

Wizz air pokušao da se izvadi za teške uvrede svoje službenice, ali će naš državljanin ići do kraja

Srbija24 - 14.02.2020

Direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi objavio je na društvenim mrežama da su on i njegova saputnica doživeli veliku neprijatnost od službenice avio kompanije Vizer (Wizz air) na aerodromu u Beču, koja je kopristila pogrdne komentare na njihov račun.

Vizer:Disciplinske mere protiv službenice

RTV - 14.02.2020

Avio kompanija Vizer izrazila je žaljenje zbog neprijatnosti koju su direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi i njegova saputnica doživeli na aerodromu u Beču i tvrdi da su u toku disciplinske mere protiv službenice, koja je izazvali incident.

Pokrenute disciplinske mere: Avio-kompanija žali zbog slučaja, Beširi nastavlja sa tužbom

B92 - 14.02.2020

Avio kompanija Wizz Air izrazila je žaljenje zbog neprijatnosti koju su doživeli direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi i njegova saputnica. Kompanija tvrdi da su u toku disciplinske mere protiv službenice, koja je izazvali incident.