TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OKONČANA DRAMA Sedmoro izraelskih državljana pronađeno na Durmitoru

Blic - 17.10.2019

Pripadnici Gorske služžbe spasšavanja Crne Gore pronaššli su sedam izraelskih držžavljana, koji su se ranije večeras izgubili na Durmitoru. Izraelci su oko 20 sati putem OKC 112 Direktorata za vanredne situacije MUP-a-a uputili poziv za pomoć, nakon ššto su se izgubili u reonu ...

DRAMA NA DURMITORU U toku spasavanje sedmoro državljana Izraela, među njima ČETVORO DECE

Blic - 17.10.2019

Na planini Durmitor u toku je akcija spasavanja sedam državljana Izraela, među kojima je četvoro dece, saopšteno je iz Gorske službe zaštite i spasavanja Crne Gore. Poziv za pomoć uputili su državljani Izraela koji su se izgubili u rejonu između Samara i Zelenog vira.

DRAMA NA DURMITORU! Sedmoro izraelskih državljana nestalo, gorska služba pokušava da ih pronađe!

Informer - 17.10.2019

Pripadnici Gorske službe spasavanja (GSS) Crne Gore pokušavaju da dođu do 7 državljana Izraela, koji su se izgubili na Durmitoru Iz GSS-a je saopšteno da su u još jednu spasilačku akciju krenuli na poziv OKC 112 Direktorata za vanredne situacije MUP-a.

Drama na Durmitoru: Nestalo SEDMORO LJUDI, među njima i ČETVORO DECE!

Srbija Danas - 17.10.2019

Pripadnici Gorske službe spasavanja (GSS) Crne Gore pokušavaju da dođu do 7 državljana Izraela, koji su se izgubili na Durmitoru. Iz GSS-a je saopšteno da su u još jednu spasilačku akciju krenuli na poziv OKC 112 Direktorata za vanredne situacije MUP-a.

Grupa Izraelaca se izgubila na Durmitoru, pronašla ih Gorska služba

B92 - 17.10.2019

Pripadnici Gorske službe spasavanja Crne Gore pronašli su sedam izraelskih državljana, koji su se u četvrtak izgubili na Durmitoru. Izraelci su oko 20 sati putem OKC 112 Direktorata za vanredne situacije MUP-a-a uputili poziv za pomoć, nakon što su se izgubili u reonu između ...