TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nova platforma za prevenciju zlostavljanja dece na internetu

RTV - 23.06.2020

Centar za prava deteta predstavio je novu platformu <http://tvojaprava.cpd.org.rs/sigurnostnainternetu.html> prilagođenu deci, na kojoj se nalaze relevantne informacije koje se odnose na prevenciju i zaštitu dece od seksualnog iskorišćavanja i zlostavljanja na internetu.

Platforma za zaštitu dece od seksualnog iskorišćavanja i zlostavljanja na internetu

Danas - 23.06.2020

Centar za prava deteta predstavlja novu platformu prilagođenu deci na kojoj se nalaze relevantne informacije koje se odnose na prevenciju i zaštitu dece od seksualnog iskorišćavanja i zlostavljanja na internetu.

Nova platforma za prevenciju zlostavljanja dece na internetu

Tanjug - 23.06.2020

Nova platforma za prevenciju zlostavljanja dece na internetu Centar za prava deteta predstavio je novu platformu* prilagođenu deci, na kojoj se nalaze relevantne informacije koje se odnose na prevenciju i zaštitu dece od seksualnog iskorišćavanja i zlostavljanja na internetu.

POLNO ISKORIŠĆAVANJE DECE: Tragična realnost, mališani ovo moraju da znaju!

Mondo - 23.06.2020

Centar za prava deteta predstavio je novu platformu prilagođenu deci na kojoj se nalaze relevantne informacije koje se odnose na prevenciju i zaštitu dece od polnog iskorišćavanja i zlostavljanja na internetu. Polno iskorišćavanje i zlostavljanje dece je još uvek tragična ...

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU! Nova platforma za prevenciju zlostavljanja dece na internetu

Pink - 24.06.2020

Cilj je da se uz pomoć te platforme deca informišu o procedurama, praksi i savetima kako da prepoznaju onlajn rizike, kako da reaguju, kao i kome mogu da se obrate za pomoć i podršku. Centar za prava deteta predstavio je novu platformu ...