TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oglasila se Emina Mujić: Je l treba da padne mrtva glava?

Svet Plus - 14.01.2022

Oglasila se Emina Mujić! Ovo kad Huso vidi nikome neće biti dobro. Ćutao je, ali tek sad nek se mnogi čuvaju. Je l treba da padne mrtva glava... - kaže Dalilina majka. Autor: O.J Izvor: ...

STIGLA JE KARMA, NEK VAM JE BOG U POMOĆI: Vesna Rivas ISPONIŽAVALA Dalilu, pa otkrila da je bila U PRAVU! (VIDEO)

Republika - 14.01.2022

Vesna Rivas je poznata po tome što dobro čita tarot karte, a ona je u par navrata i govorila da Dejanu i Dalilu Dragojević čeka veliki preokret, pa je tako i pogodila da će se razvesti. Vesna se sada oglasila na svom Instagram profilu kako bi iznela svoje mišljenje nakon sinoćne ...

"Mesecima pričam o ovome" OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE Vesne Rivas u vezi Dalile i Dejana, evo šta ih tek čeka "STIGLA JE KARMA"!

Puls online

DEJANA HITNO ODVEZLI U URGENTNI CENTAR: Rekao lekarima da je sam sebi naneo povrede - zaradio TRI KOPČE!

Mondo - 14.01.2022

Dejan Dragojević, nakon što je sinoć u Zadruzi tokom žurke sebi razbio glavu staklenom flašom i naneo jezive povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički "stabilan" i sve prilao bez zamuckivanja i laganja.

CAR ŽELI DA SE POMIRI SA DALILOM?! Njegovo PRIZNANJE sve zbunilo: DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO REKAO?!

Espreso - 13.01.2022

Nismo se nadali! Filip Car je dobio veoma zanimljivo pitanje, -Dečko da li si realan, očekuješ da neko kaže da si čovek,a Dalili si uništio život* - glasilo je pitanje. -Ja sam stupio u odnos sa njom, a ona je sve stavila na kocku zbog mene.

NISAM TREBAO NA TAJ NAČIN DA JE OSTAVIM: Filip Car se POKAJAO zbog RASKIDA sa Dalilom! (VIDEO)

Republika

ŽAO MU JE! Filip Car se KAJE ZBOG SVEGA - Zavoleo je Daliline MANE "Stavila je sve na kocku ZBOG MENE!"

Srbija Danas