TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DEČKO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ FINANSIRA GASTOZA! Pojavio se snimak KAO DOKAZ, evo šta mu je tražio zauzvrat

Espreso - 23.05.2020

Voditeljka Dušica Jakovljević prvi put je objavila fotografiju sa svojim novim dečkom koji je na Instagramu upisan kao Toni. Čini se da je ljubav među njima sve jača, a o tome svedoče mnogobrojni komentari koji jedno drugome ostavljaju ispod fotografija.

DEČKO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ FINANSIRA GASTOZA Pojavio se snimak KAO DOKAZ, evo šta mu je tražio zauzvrat

Blic - 23.05.2020

Voditeljka Dušica Jakovljević prvi put je objavila fotografiju sa svojim novim dečkom koji je na Instagramu upisan kao ...

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA NOVOG DEČKA - LEP KAO LUTKA Objavila zajedničku fotografiju, ona blista

Blic - 23.05.2020

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa novim, dečkom Tonijem, koga je između ostalog i označila na ...

OVO JE DEČKO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Objavila zajedničku sliku, voditeljka blista sa njim! (FOTO)

Espreso - 23.05.2020

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa novim, dečkom Tonijem, koga je između ostalog i označila na fotografiji. Naime, voditeljka je sa dečkom objavila fotografiju iz lifta.

TAJNA USPEHA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ Jedna je od najvećih TV zvezda u Srbiji, ali na prvom mestu MAJKA: Evo kako usklađuje ...

Pink - 23.05.2020

Prestonički klubovi i splavovi polako, ali sigurno za svoje goste otvaraju vrata prvi put posle ukidanja vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa. Mnogobrojni Beograđani, među njima i dosta poznatih ličnosti, pohrlilo je u popularni "Konzulat" pre dve noći, pa tako i ...

Dušica Jakovljević kakvu publika NIKAD NE VIDI na malim ekranima: Ovako izgleda njen život kad se kamere ugase!

Puls online - 22.05.2020

Iako je svakodnevno na malim ekranima, trenutno kao voditeljka rijalitija "Zadruga", o životu Dušice Jakovljević se ne zna mnogo, budući da ona uvek u fokus stavlja svoje goste, a ne sebe. U poslednjem intervjuu, ona je progovorila na temu filmova koje rado gleda.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Krenula u provod s NJIM, sva BLISTA, a on prava LUTKA

Kurir - 23.05.2020

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa, kako mediji odamah spekulišu novim, dečkom Tonijem, koga je i označila na fotografiji. Naime, voditeljka je sa dečkom objavila fotografiju iz lifta.

Istetoviran i mlad: Pogledajte kako izgleda dečko Dušice Jakovljević! (FOTO)

Puls online - 23.05.2020

Voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević podelila je na svom Instagram profilu fotografiju sa dečkom Tonijem. Naime, voditeljka je sa dečkom objavila fotografiju iz lifta. Ona je blistala u zelenoj haljini i crvenim čizmama, dok je on u crnom stajao pored nje.

(FOTO) Usijao se internet zbog novog dečka Dušice Jakovljević: Voditeljka objavila zajedničku sliku, puca sve!

Republika - 23.05.2020

Naime, voditeljka je sa dečkom objavila fotografiju iz lifta. Ona je blistala u zelenoj haljini i crvenim čizmama, dok je on u crnom stajao pored nje. Očigledno je da su njih dvoje bili zajedno u izlasku, a Dušica osmeh nije skidala sa lica.

Voditeljka Dušica Jakovljević ima novog dečka: Krenula u provod s njim, a on izgleda neodovljivo

Srbija24 - 23.05.2020

Dušica Jakovljević na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa, kako mediji odamah spekulišu novim, dečkom Tonijem, koga je i označila na fotografiji. Naime, Dušica je sa dečkom objavila fotografiju iz lifta.

LJUBAV CVETA! Dušica Jakovljević pokazala novog dečka! Ovim je svima jasno stavila do znanja da je zaljubljena do ...

Pink - 23.05.2020

Uživali u noćnom izlasku! Harizmatična voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa novim dečkom Tonijem , koga je između ostalog i označila na fotografiji. Naime, voditeljka je sa dečkom objavila fotografiju iz lifta.

BOMBA! Dušica Jakovljević pokazala NOVOG DEČKA! Zaljubljena do ušiju, a on mlad i naočit! (FOTO)

Srbija Danas - 23.05.2020

Harizmatična voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa novim dečkom Tonijem, koga je između ostalog i označila na fotografiji. Voditeljka je sa dečkom objavila fotografiju iz lifta.

(FOTO) DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA DEČKA I RAZVUKLA OSMEH! Njih dvoje veže posebna priča!

Informer - 23.05.2020

Podelila je fotografiju sa njim. Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević je na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa novim dečkom Tonijem, koga je između ostalog i označila na fotografiji. TEŠKO MI JE! Saša Popović SKRHAN BOLOM zbog SMRTI BUBNJARA SLATKOG GREHA! ...

Pojavio se šok video kao dokaz: Dečko poznate voditeljke finansira Gastoza!

Republika - 23.05.2020

Čini se da je ljubav među njima sve jača, a o tome svedoče mnogobrojni komentari koji jedno drugome ostavljaju ispod fotografija. Naime, izvesni Toni nije poznat javnosti, ali je nedavno Nenad Marinković Gastoz, koji je podsetimo na Tajlandu ostao usled teške situacije u kojoj ...