TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Srbin završio krvav na zemlji, podigao se i odigrao do kraja

Nova - 22.04.2021

Miloš Veljković, defanzivac Verdera, oduševio je navijače igrom i pristupom u poslednjm meču ekipe iz Bremena koja je poražena od Majnca. Iako Verder nije u dobroj formi i nalazi se u seriji loših rezuLtata zbog kojih je doveden u pitanje i opstanak u Bundesligi, navijači su ...

Srbin ležao krvav na terenu, a onda dokazao da je jak kao stena (FOTO)

ALO - 22.04.2021

Za Miloša Veljkovića reč "odustajanje" ne postoji! Fudbaler Verdera i povremeni reprezentativac Srbije oduševio je navijače kluba iz Bremena. Verder je na svom terenu poražen minimalnim rezultatom od Majnca i tako doveo u pitanje opstanak u Bundesligi.

ŠTOPER SRBIJE SAV KRVAV LEŽAO NA TERENU: Nije odustao, stisnuo je zube i završio meč! (FOTO)

Mondo - 22.04.2021

Junački se držao defanzvac Verdera na meču sa Majncom. Ipak navijači Verdera su bili oduševljeni partijom reprezentativca Srbije Miloša Veljkovića na tom meču. Ostao je na terenu svih 90 minuta iako je doživeo tešku povredu kada ga je Adam Salai udario u 50. minutu meča.

HOROR U NEMAČKOJ: Srbin krvav ležao na terenu, pa nastavio meč (VIDEO)

Novosti - 22.04.2021

Ipak navijači Verdera su bili oduševljeni partijom reprezentativca Srbije Miloša Veljkovića na tom meču. Ostao je na terenu svih 90 minuta iako je doživeo tešku povredu kada ga je Adam Salai udario u 50. minutu meča.

SRBIN KRVAVE GLAVE ODIGRAO 90 MINUTA: Postao heroj navijača!

Espreso - 22.04.2021

Ipak navijači Verdera su bili oduševljeni partijom reprezentativca Srbije Miloša Veljkovića na tom meču Verder je doživeo još jedan poraz ovoga puta od Majnca (1:0) i sve se dalje nalazi od bezbedne zone u Bundesligi.

Srbin pokazao Nemcima šta znači karakter! U 50. minutu je KRVAV LEŽAO NA TRAVI, ali je stisnuo zube i pokazao zašto ...

Blic - 22.04.2021

Fudbalski klub Verder je u velikoj seriji poraza i sada su ugrozili opstanak u Bundesligi lošim igrama, a poraženi su i na prethodnom meču protiv Majnca . Ipak navijači Verdera su bili oduševljeni partijom reprezentativca Srbije Miloša Veljkovića na tom meču.