TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministarstvo odbrane: Dronovi prizemljeni kod Kraljeva zbog loših vremenskih uslova

Danas - 28.09.2022

Ministarstvo odbrane saopštilo je da su dva drona prizemljena u selima oko vojnog aerodroma Lađevci kod Kraljeva zbog „naglog pogoršanja vremenskih uslova“ kao i da je to učinjeno „u skladu sa propisanim procedurama za postupanje u takvim situacijama“.

Ministarstvo odbrane: Dronovi prizemljeni zbog loših vremenskih uslova

N1 - 28.09.2022

U sklopu redovne obuke pripadnika RV i PVO 27. septembra, a zbog naglog pogoršanja vremenskih uslova, operateri koji su upravljali dronovima doneli su odluku da dva drona prizemlje u skladu sa propisanim procedurama za postupanje u takvim situacijama, naveli su iz Ministarstva ...

Haos u Kraljevu: Oko grada i po selima padaju dronovi i bespilotne letelice

N1 - 28.09.2022

Vojna bespilotna letelica sletjela je u utorak na groblje u selu Obrva kod Kraljeva. Istog dana, u selu Tavnik, u dvorište kuće, sletio je i vojni dron. Oba ova sela nalaze se neposredno pored vojnog aerodroma Lađevci.

Vojna bespilotna letelica sletela na groblje u selu kod Kraljeva (VIDEO)

N1 - 28.09.2022

Vojna bespilotna letelica sletela je u utorak na groblje u selu Obrva kod Kraljeva. Istog dana, u selu Tavnik, u dvorište kuće, sleteo je i vojni dron. Oba ova sela nalaze se neposredno pored vojnog aerodroma Lađevci.

Dronovi padaju u Srbiji, mediji pišu o 'kineskoj vezi', a iz vlade tvrde: Spustili se zbog vremena

24sata.hr - 28.09.2022

Vojna bespilotna letjelica sletjela je u utorak na groblje u selu Obrva. Zvuk motora alarmirao je mještane koji žive u tom mjestu. Druga je sletjela u mjestu Tavnik Mislio sam prvo da se nešto uvježbava. Čuo sam kako trokira motor na letjelici.

Na groblje u Srbiji pao vojni dron, drugi se srušio u dvorište obiteljske kuće

Index.hr - 28.09.2022

VOJNA bespilotna letjelica sletjela je jučer na groblje u selu Obrva na jugu Srbije. Istog dana u selu Tavnik u dvorište kuće sletio je i vojni dron. Oba sela nalaze se neposredno pored vojnog aerodroma Lađevci, piše Nova.rs .

Kaos na jugu Srbije: Padaju vojne bespilotne letjelice, sve ima veze s Kinezima? "Čuo sam kako trokira motor..."

Dnevnik.hr - 28.09.2022

Jedna vojna bespilotna letjelica pala je u utorak na groblje u selu Obrva, a druga je pala u selu Tavnik u dvorište obiteljske kuće. Oba sela nalaze se kod Kraljeva na jugu Srbije i u blizini su vojnog aerodroma Lađevci.

Na groblje u Srbiji pao vojni dron, drugi se srušio u dvorište obiteljske kuće

N1 - 28.09.2022

Vojna bespilotna letjelica sletjela je jučer na groblje u selu Obrva na jugu Srbije. Istog dana u selu Tavnik u dvorište kuće sletio je i vojni dron. Oba sela nalaze se neposredno pored vojnog aerodroma Lađevci.

BESPILOTNA LETELICA SLETELA NA GROBLJE KOD KRALJEVA Padobran oko spomenika, meštani u šoku! (FOTO)

Blic - 29.09.2022

Na groblju u selu Obrva, u utorak oko 14 sati sletela je bespilotna letelica. Zvuk lošeg rada motora, odmah je alarmirao meštane koji žive u tim delu sela. Kažu da kada su videli da se otvorio padobran, shvatili su da nešto nije u redu sa njom.