TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Premijer ligi 600 miliona, a gde su bazen i hale za šampione

Nova - 21.07.2021

Odluka Telekoma Srbije da otkupi prava na prenos utakmica engleske Premijer lige izazvala je veliki broj pitanja, među kojima je jedno od najvažnijih - zašto taj novac nije uložen u razvoj srpskog sporta? Telekom Srbija je za prava na prenos najgledanije fudbalske lige sveta na ...

NIČE PET NOVIH BAZENA U BEOGRADU: Evo kada počinju radovi i u kojim delovima grada će biti izgrađeni

Mondo - 21.07.2021

Početak gradnje novih bazena na otvorenom na teritoriji Beograda planiran je naredne godine. Plan je da 2022. godine započnu radovi i izgradnja, a to bi zapravo bili prvi otvoreni bazeni posle pedeset godina u Beogradu.

Za samo 3 nedelje renoviran bazen na Banjici: Naredna dva dana besplatan ulaz za sve posetioce

Telegraf - 21.07.2021

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas renovirane bazene na Banjici u okviru SC „Voždovac” i tom prilikom istakao da je ovo primer kako bazeni mogu da se srede i kako posao može da se završi za samo dvadeset dana, ukoliko se radi u tri smene.

Vesić najavio tender za PET NOVIH bazena u Beogradu

BizLife - 21.07.2021

Naredne godine raspisujemo tendere za izgradnju pet novih otvorenih bazena u Beogradu, najavio je Vesić, prilikom obilaska renoviranih bazena na Banjici u okviru SC “Voždovac”. Jedan će biti u Borči, drugi pored Hale “Aleksandar Nikolić”, zatim u Južnom bulevaru na Vračaru, ...

OTVORENI BAZENI NA BANjICI

Kurir - 21.07.2021

Dragi naši Voždovčani, imamo zadovoljstvo da vas pozovemo na otvaranje bazena na Banjici, u četvrtak, 22. jula 2021. godine, u 10:00 časova. Očekujemo vas da zajedno podelimo radost uživanja u letnjim danima, jer smo u kratkom roku uspeli da osposobimo bazene za plivače, ...

Završena rekonstrukcija bazena na Banjici, sutra i prekosutra besplatan ulaz

Informer - 21.07.2021

Rekonstrukcija bazena na otvorenom Sportskog centra Banjica je završena i oni će biti otvoreni od sutra, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će sledeće godine Grad Beograd uložiti sredstva u izgradnju pet bazena na otvorenom.

Završena rekonstrukcija bazena na Banjici, otvoreni od sutra

Pink - 21.07.2021

Rekonstrukcija bazena na otvorenom Sportskog centra Banjica je završena i oni će biti otvoreni od sutra, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će sledeće godine Grad Beograd uložiti sredstva u izgradnju pet bazena na otvorenom.

(FOTO) NOVA OAZA ZA BEOGRAĐANE! BAZENI NA BANJICI U RUHU: Pogledajte kako sve izgleda posle rekonstrukcije

Republika - 21.07.2021

Povodom otvaranja, ulaz će sutra i prekosutra biti besplatan. Vesić je podsetio na višegodišnji sudski spor oko bazena između vaterpolo kluba Partizan i opštine Voždovac, koja je taj spor dobila i rekao da mu je drago što su pronašli zajedničko rešenje u interesu građana.

Otvoreni Bazeni NA Banjici

Mondo - 21.07.2021

Bazeni na Banjici su konačno otvoreni za kupače sa Voždovca, a ulaz je u četvrtak i petak besplatan! Očekujemo vas da zajedno podelimo radost uživanja u letnjim danima, jer smo u kratkom roku uspeli da osposobimo bazene za plivače, rekreativce i sve kupače sa Voždovca.

Renovirani spoljašnji bazeni na Banjici, naredna dva dana ULAZ SLOBODAN

Blic - 21.07.2021

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas renovirane bazene na Banjici u okviru SC „Voždovac” i tom prilikom istakao da je ovo primer kako bazeni mogu da se srede i kako posao može da se završi za samo dvadeset dana, ukoliko se radi u tri smene, stoji u saopštenju ...

BESPLATNO KUPANJE U ČETVRTAK I PETAK: Od sutra ponovo rade bazeni na Banjici

Novosti - 21.07.2021

- Očekujemo vas da zajedno podelimo radost uživanja u letnjim danima, jer smo u kratkom roku uspeli da osposobimo bazene za plivače, rekreativce i sve kupače sa Voždovca - navodi se u saopštenju. U četvrtak i petak, 22. i 23.

NOVA KUPALIŠTA U PRESTONICI: Beograd dobija još 5 velikih bazena na otvorenom!

Kurir - 21.07.2021

Beograđani imaju više opcija za rashlađivanje i kupanje tokom leta, a otvoreni bazeni su svakako omiljeni velikom broju sugrađana. Pored postojećih bazena gradska vlast najavila je izgradnju još pet bazena na otvorenom. Plan je da 2022.