TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UBICE MIRKOVIĆA ČEKA 40 GODINA IZA REŠETAKA? Saslušanje osumnjičenih sutra u Višem javnom tužilaštvu

Novosti - 21.11.2020

VIŠE osoba koje su večeras uhapšene pod sumnjom da su upucale i ubile Bojana Mirkovića na Novom Beogradu biće sutra saslušane u Višem javnom tužilaštvu. Osumnjičeni se terete za teško ubistvo za koje im preti kazna od 40 godina zatvora. Podsetimo, Bojan Mirković ubijen je 12.

UBICAMA IZ BELVILA PRETI DOŽIVOTNI ZATVOR Saslušanje osumnjičenih sutra u Višem javnom tužilaštvu

Blic - 21.11.2020

Više osoba koja su večeras uhapšena pod sumnjom da su upucali i tako ubili Bojana Mirkovića u naselju Belvil na Novom Beogradu biće sutra saslušani u Višem javnom tužilaštvu. Osumnjičeni se terete za teško ubistvo za koje je zaprećena doživotna kazna zatvora.

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

RTV - 21.11.2020

Policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil, javljaju "Novosti" pozivajući se na svoja saznanja. Mirković je ubijen 12. novembra u popodnevnim časovima. Njegovo ubistvo zabeležile su i kamere u garaži ove zgrade pored Tržnog ...

Mediji:Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

B92 - 21.11.2020

Policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil, prenose mediji. Mirković je ubijen 12. novembra u popodnevnim časovima. Njegovo ubistvo zabeležile su i kamere u garaži ove zgrade pored Tržnog centra "Delta ...

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića

Nova - 21.11.2020

Beogradska policija navodno je danas uhapsila više osoba koje se sumnjiče da su učestvovale u ubistvu Bojana Mirkovića u podzemnoj garaži u naselju Belvil na Novom Beogradu. Za sad nema detaljnih informacija da li je ova vest tačna, jer se MUP Srbije nije za sad oglasio nikakvim ...

UHAPŠENI ZBOG UBISTVA U BELVILU: Policija uhvatila osumnjičene za likvidaciju Bojana Mirkovića

Kurir - 21.11.2020

Policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil. Podsetimo, Bojan Mirković ubijen je 12. novembra u popodnevnim časovima. Njegovo ubistvo zabeležile su i kamere u garaži ove zgrade pored Tržnog centra "Delta siti".

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

Telegraf - 21.11.2020

Policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil. Kako Novosti saznaju, danas su privedene osobe koje se sumnjiče da su učestvovale u tadašnjoj pucnjavi. Uskoro opšrinije...

"NOVOSTI" SAZNAJU: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića!

Novosti - 21.11.2020

KAKO "Novosti" saznaju, policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju ...

NAJNOVIJA VEST! Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića u naselju Belvil

Espreso - 21.11.2020

Poliija uhapsila osumnjičenog Kako se saznaje, policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil. NE PROPUSTITE SRAM IH BILO, LJUDI UMIRU: Naši pevači promovišu svoje nastupe za DOČEK, dok je situacija sa koronom NIKAD GORA! SEKTAŠKI ...

Uhapšeni osumnjičeni za UBISTVO Bojana Mirkovića!

Informer - 21.11.2020

Kako "Novosti" saznaju, policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil Podsetimo, Bojan je ubijen u četvrtak 12. novembra u garaži zgrade "Jorgovani" kod tržnog centra Delta siti.

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

Sputnik - 21.11.2020

Policija je uhapsila osumnjičene za ubistvo Bojana M. (34) u naselju Belvil, objavile su „Novosti“. Bojan M. je ubijen 12. novembra , a sve su zabeležile i kamere u garaži ove zgrade pored Tržnog centra „Delta siti“.

UHAPŠENI OSUMNJIČENI UBISTVO U BELVILU Egzekutor pucao u Bojana pa se odvezao električnim trotinetom

Blic - 21.11.2020

Policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil. Podsetimo, Bojan Mirković ubijen je 12. novembra u popodnevnim časovima. Njegovo ubistvo zabeležile su i kamere u garaži ove zgrade pored Tržnog centra "Delta siti".

PALI EGZEKUTORI IZ BELVILA: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića

Srbija Danas - 21.11.2020

Kako se saznaje, policija je danas uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil. Podsetimo, Bojan Mirković ubijen je 12. novembra u popodnevnim časovima. Njegovo ubistvo zabeležile su i kamere u garaži ove zgrade pored Tržnog centra "Delta siti".

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu!

Republika - 21.11.2020

Podsetimo, Bojan Mirković ubijen je 12. novembra u popodnevnim časovima. Njegovo ubistvo zabeležile su i kamere u garaži ove zgrade pored Tržnog centra "Delta siti". Uz pomoć video-zapisa rekonstruisano je, donekle, i kretanje napadača.

Saslušanje sutra

ALO - 21.11.2020

Motiv tog ubistva još nije poznat. Više osoba koja su večeras uhapšena pod sumnjom da su upucali i tako ubili Bojana Mirkovića u naselju Belvil na Novom Beogradu biće sutra saslušani u Višem javnom tužilaštvu. Osumnjičeni se terete za teško ubistvo za koje je zaprećena doživotna ...

UBICAMA IZ BELVILA PRETI DOŽIVOTNI ZATVOR: Saslušanje osumnjičenih sutra u Višem javnom tužilaštvu

Srbija Danas - 21.11.2020

Osumnjičeni se terete za teško ubistvo za koje je zaprećena doživotna kazna zatvora. Motiv tog ubistva još nije poznat. Podsetimo, Mirković je ubijen 12. novembra u sačekašu u naselju Belvil na Novom Beogradu. Ubice su ga sačekale da izađe iz samoposluge.