TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Parizijen: Šumaher svestan posle tretmana u Parizu

N1 - 12.09.2019

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher navodno je podvrgnut tretmanu matičnim ćelijama u jednoj pariskoj bolnici i svestan je, prenosi francuski list „Parizijen“. Legendarni Nemac je u ponedeljak u tajnosti prebačen u bolnicu „Žorž Pompidu“ u prestonici Francuske.

Parizijen: Šumaher uspešno operisan

N1 - 11.09.2019

Mihael Šumaher je uspešno operisan u Parizu, objavio je list Parizjen. Pariski list, koji je ekskluzivno i ponedeljak objavio da je legendarni vozač Formule 1 tajno primljen u bolnicu "Žorž Pompidu", danas prenosi izvore iz bolnice da je Šumaherova operacija prošla uspešno.

ISTINA O ŠUMAHERU! Ispovest medicinske sestre iz Pariza otkriva njegovo pravo zdravstveno stanje!

Blic - 11.09.2019

Legendarni Mihael Šumaher je u ponedeljak primljen u parisku bolnicu na tajno lečenje, bila je vest koja je odjeknula kao bomba u svim svetskim medijima. Nakon toga je ugledni franucski "Parisjen" uspeo da stupi u kontakt sa jednom medicinskom sestrom i otkrije njegovo ...

NOVE VESTI O ŠUMAHERU KOJE ULIVAJU NADU! Medicinska sestra otkrila u kakvom je stanju čuveni vozač!

Informer - 11.09.2019

Nekadašnji vozač Formule 1 Mihael Šumaher još uvek je daleko od očiju javnosti, ali je jedna medicinska sestra, koja je uključena u lečenje Nemca otkrila je nove detalje Šumaher je po prvi put od nesreće napustio porodičnu vilu obavijenu velom tajni.

Šumaher uspešno operisan

RTV - 11.09.2019

Mihael Šumaher je uspešno operisan u Parizu, objavio je list Parizjen. Pariški list, koji je ekskluzivno i ponedeljak objavio da je legendarni vozač Formule 1 tajno primljen u bolnicu "Žorž Pompidu", danas prenosi izvora iz bolnice da je Šumaherova operacija prošla uspešno.

Mihael Šumaher uspešno operisan

Danas - 11.09.2019

Mihael Šumaher je uspešno operisan u Parizu, objavio je list Parizjen. Pariški list, koji je ekskluzivno i ponedeljak objavio da je legendarni vozač Formule 1 tajno primljen u bolnicu „Žorž Pompidu“, danas prenosi izvora iz bolnice da je Šumaherova operacija prošla uspešno.

MEDICINSKA SESTRA OTKRILA NEVEROVATNU ISTINU O MIHAELU ŠUMAHERU: Evo u kakvom se stanju nalazi slavni vozač!

Kurir - 11.09.2019

Šumaher je tako posle šest godina izašao iz ilegale, posle nesreće kada je teško povredio glavu 29. decembra 2013. godine na skijanju. Šumaher je, kako prenose francuski mediji, podvrgnut tretmanu dobijanja matičnih ćelija, u bolnici "Žorž Ponpidu" koja je pretvorena u pravi ...

NEVEROVATNO! MEDICINSKA SESTRA OTKRILA ISTINU O MIHAELU ŠUMAHERU: Evo u kakvom se stanju nalazi slavni vozač Formule 1!

Pink - 11.09.2019

Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher primljen je u ponedeljak u parisku bolnicu na "tajno lečenje". Šumaher je tako posle šest godina izašao iz ilegale, posle nesreće kada je teško povredio glavu 29. decembra 2013. godine na skijanju.

ŠTA SE ZAPRAVO DEŠAVA U PARIZU? Novi detalji o lečenju Mihaela Šumahera PODIGLI SVET NA NOGE!

Blic - 11.09.2019

Kako su objavili mediji u Francuskoj, Mihael Šumaher , bivši prvak Formule 1, koji je doživeo ostao u teškom stanju nakon nesreće na skijanju 2013. godine, u ponedeljak je prebačen u jednu bolnicu u Francuskoj .

Desilo se čudo!

ALO - 28.10.2019

Nakon što je umro čovek koji je brinuo o njoj, devojka je nastavila da šalje SMS poruke na njegov broj. A onda je dobila odgovor čoveka koji je izgubio ćerku u saobraćajnoj nesreći. "Hej, tata, to sam ja! Sutra će opet da mi bude težak dan", napisala je Čestiti Peterson (23) u ...

NEVEROVATNE VESTI O MIHAELU ŠUMAHERU: Medicinska sestra otkrila nešto što ni najveći optimisti nisu sanjali!

Espreso - 11.09.2019

Šumaher je u ponedjeljak primljen u bolnicu, kako bi bio podvrgnut specijalnoj terapiji matičnim ćelijama Mihael Šumaher je na lečenju u Parizu, u bolnici " Žorž Pompidu ", koja je, kako prenose, francuski mediji pretvorena u pravi bunker.

ČUDO SE DOGODILO: Šumaher se posle skoro šest godina PROBUDIO iz KOME

Srbija Danas - 11.09.2019

Mihael Šumaher je na lečenju u Parizu, u bolnici " Žorž Pompidu ", koja je, kako prenose, francuski mediji pretvorena u pravi bunker. Legendarni šampion formule 1 je u ponedjeljak primljen u bolnicu, kako bi bio podvrgnut specijalnoj terapiji matičnim ćelijama.

Počela je bitka za Šumahera: Prebačen je u bolnicu u Parizu, sledi operacija koja je najveća šansa!

Telegraf - 10.09.2019

Legendarni vozač Formule 1 i dalje se bori da se oporavi od teške povrede glave iz decembra 2013. godine , bivši višestruki šampion , primljen je u bolnicu u Parizu na tajno lečenje, javili su francuski mediji. Italijanska Gazeta otkrila je i o čemu je reč.

ŠUMAHEROV BORAVAK U PARISKOJ BOLNICI POD VELOM TAJNE: Desetočlano obezbeđenje čuva legendu Formule 1, lekari ne smeju ...

Kurir - 10.09.2019

Francuski list Parizijen sinoć je preneo da je Šumaher tajno primljen u bolnicu u Parizu na terapiju matičnim ćelijama. Uprava bolnice "Žorž Pompidu", navela je da ne može da komentariše te navode, prema strogim medicinskim pravilima o privatnosti.

NEMAC PREBAČEN U PARIZ: Šumaher na specijalnom tretmanu

Novosti - 10.09.2019

Njemu će, po svemu sudeći, biti urađen specijalni tretman matičnim ćelijama, koji bi možda mogao da preokrene tok bolesti Šumahera. NEKADAŠLjI šampion sveta Formule 1, Mihael Šumaher, u ponedeljak, kasno popodne, prebačen je iz svog doma u Švajcarskoj u jednu od najpoznatijih ...

Šumaher na lečenju u Parizu?

B92 - 10.09.2019

Pariska bolnica "Žorž Pompidu" odbila je da komentariše navode o prijemu na lečenje sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera. Francuski list Parizijen je preneo da je Šumaher tajno primljen u bolnicu u Parizu na terapiju matičnim ćelijama.

Najnovije informacije: Šumaher nastavlja lečenje u parizu

24online - 10.09.2019

Legendarni vozač Formule 1 i dalje se bori da se oporavi od teške povrede glave iz decembra 2013. godine Kako javljaju francuski mediji, Šumaher je primljen u bolnicu u PArizu na tajno lečenje. Takođe, italijanska Gazeta otkrila je i o čemu je reč.

MIHAEL ŠUMAHER U PARISKU BOLNICU STIGAO SA PLATNOM PREKO TELA I GLAVE: Počela bitka za legendu Formule 1, sledi ...

Kurir - 10.09.2019

Legendarni vozač Formule 1 i dalje se bori da se oporavi od teške povrede glave iz decembra 2013. godine Šumaher se u javnosti nije pojavio otkako je pre pet godina doživeo nesreću tokom skijanja na francuskim Alpama.

DOVEZLI SU GA PREKRIVENOG ČARŠAVOM PREKO GLAVE: Šumaher prebačen u bolnicu u Parizu! Sprovodi se tajni tretman!

Espreso - 10.09.2019

O Šumacherovom zdravstvenom stanju i dalje nema konkretnih informacija, a glavni čovek za tretman 50-godišnjeg Nemca je profesor Filip Menaše Francuski "Le Parisien" piše da je Mihael Šumaher u ponedeljak posle podne stigao iz Ženeve u evropsku bolnicu "Žorž Pompidu" u Parizu na ...

Bolnica ne želi da komentariše da li je primila Šumahera na lečenje

Novi Magazin - 10.09.2019

Pariska bolnica "Žorž Pompidu" odbila je danas da komentariše navode o prijemu na lečenje sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera. Francuski list Parizijen sinoć je preneo da je Šumaher tajno primljen u bolnicu u Parizu na terapiju matičnim ćelijama.

Šumaher na tajnom tretmanu u bolnici u Parizu

Danas - 10.09.2019

Legendarni višestruki svetski prvak u Formuli 1 Mihael Šumaher primljen je u bolnicu u Parizu zbog “tajnog tretmana”, prema novoobjavljenom izveštaju. Sedmostruki svetski prvak je u skijaškoj nesreći 2013. godine u francuskim Alpama pretrpeo ozbiljne povrede glave i od tada nije ...

Mihael Šumaher u bolnici u Parizu na specijalnoj terapiji matičnim ćelijama

Mondo - 10.09.2019

Najuspešniji vozač Formule 1 hospitalizovan je u prestonici Francuske Legenda Formule 1 Mihael Šumaher nalazi se u Parizu. List "Parizijen" navodi da je nemački as doputovao u prestonicu Francuske iz Švajcarske na dvodnevnu terapiju u bolnicu "Žorž Pompidu".

Bitka za šumahera

ALO - 10.09.2019

Izdrži, legendo. Legenda Formule 1 i sedmostruki osvajač titule Mihael Šumaher, primljen je na tajno lečenje u jednu bolnicui u Parizu, prenose francuski mediji. Već neko vreme se spekuliše kakvo je zdravstveno stanje Nemca i kako teče njegov oporavak, a informacije su uvek išle ...

IZNENAĐUJUĆE VESTI: Šumaher prebačen na tajno lečenje u bolnicu u Francuskoj

Srbija Danas - 10.09.2019

Legenda Formule 1 i sedmostruki osvajač titule Mihael Šumaher, primljen je na tajno lečenje u jednu bolnicui u Parizu, prenose francuski mediji. Već neko vreme se spekuliše kakvo je zdravstveno stanje Nemca i kako teče njegov oporavak, a informacije su uvek išle preko ...