TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zvezda serije „Better Call Saul“ u stabilnom stanju nakon kolabiranja

Nova - 29.07.2021

Glumac Bob Odenkirk u stabilnom je stanju, potvrdila je porodica glumca koji je zbog problema sa srcem na snimanju serije "Bolje pozovite Sola" (Better Call Saul) hitno prebačen u bolnicu preksinoć, preneli su američki mediji. „Možemo da potvrdimo da je Bob sada stabilno.

Poznato stanje Boba Odenkirka: Oglasili se predstavnici zvezde serije "Better Call Saul"

Telegraf - 29.07.2021

Bob Odenkirk, koji je kolabirao na setu svoje hit serije ,,Bolje pozovi Sola" ("Better Call Saul") u Novom Meksiku , nalazi se u stabilnom stanju , saopštili su njegovi predstavnici. Oni su juče popodne izdali saopštenje: - Možemo da potvrdimo da je Bob u stabilnom stanju nakon ...

Otkriveno šta se desilo Bobu Odenkirku na setu "Better Call Saul"

B92 - 29.07.2021

Sin Boba Odenkirka otkrio je da će glumac "biti dobro" nakon što je kolabirao na setu serije "Better Call Saul" , a zastupnik zvezde je u saopštenju rekao šta se desilo. Za glumca, koji igra Sola Gudmena u popurnom spinofu serije "Čista hemija", saznalo se juče da je hitno ...

Nakon što mu je pozlilo na snimanju, glavni glumac serije 'Better Call Saul' je stabilno

24sata.hr - 29.07.2021

Bob Odenkirk (58) hitno je prevezen u bolnicu nakon što se srušio na snimanju šeste sezone hit serije 'Better Call Saul'. Njegov sin Nate (22) na Twitteru je napisao da je sve u redu: - Bit će on okej - napisao je.

Zvezda najpopularnije serije na Netfliksu i u Srbiji kolabirala na snimanju: Slavni Sol u bolnici

Telegraf - 28.07.2021

Bob Odenkirk, zvezda serije "Bolje pozovi Sola" ( Better Call Saul ), kolabirao je na snimanju popularnog ostvarenja u Novom Meksiku, prenose američki mediji. Njemu se medicinska pomoć i dalje ukazuje. Odenkirk je hitno prebačen u bolnicu nakon što mu je pozlilo na setu.

Bob Odenkirk kolabirao na setu "Better Call Saul" - prebačen u bolnicu; stanje "neizvesno"

B92 - 28.07.2021

Bob Odenkirk se srušio na snimanju sezone serije "Better Call Saul" i prebačen je u bolnicu, navode strani mediji. "TMZ" je u utorak uveče prvi put izvestio da su Odenkirk (58) i glumačka ekipa "Better Call Saul" snimali u Novom Meksiku kada se incident dogodio.

Zvezda serije „Better Call Saul“ kolabirao na setu – prebačen u bolnicu

Nova - 28.07.2021

Glumac Bob Odenkirk srušio se na snimanju nove sezone serije "Better Call Saul" u utorak, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. „TMZ“ je u utorak uveče prvi put izvestio da su Odenkirk i glumačka ekipa „Better Call Saul“ snimali u Novom Meksiku kada se incident dogodio.

Poznatom glumcu pozlilo je tijekom snimanja serije i hitno je prevezen u bolnicu

Vecernji.hr - 28.07.2021

Bob Odenkirk u Novom Meksiku snima šestu i ujedno finalnu sezonu serije "Better call Saul" i tijeko snimanja mu nije bilo dobro i prevezen je u bolnicu. Glumac Bob Odenkirk hitno je prevezen u bolnicu nakon što mu je iznenada pozlilo tijekom snimanja serije "Better call Saula".

Slavnom glumcu pozlilo je na snimanju hit serije 'Better Call Saul', hitno ga odveli u bolnicu

24sata.hr - 28.07.2021

Zvijezda serija 'Breaking Bad' i 'Better Call Saul', glumac Bob Odenkirk (58) srušio se na snimanju u New Mexicu te je hitno prevezen u bolnicu, piše The Associated Press . Hitnu pomoć pozvale su kolege koje s njim rade na seriji, a Odenkirk je u bolnici proveo cijeli dan.