TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TURNIR NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Nemačka na Brazil, Španici i Argentinci u istoj grupi

Kurir - 21.04.2021

Imaćemo zanimljiv fudbal tokom čitavog leta. Posle Evropskog prvenstva, slede i Olimpijske igre, gde u moru sportova, ima i fudbala. Sport koji je najpopularniji na svetu, ipak ne uživa istu slavu na Olimpijskim igrama, gde primat preuzimaju neki drugi, ali borba za najviše ...

ŽREB ZA FUDBALSKI TURNIR OLIMPIJADE: Finalisti iz Rija u istoj grupi, Španci s Argentincima!

Espreso - 21.04.2021

Finalisti turnira iz Rija su u istoj grupi Fudbalska reprezentacija Brazila igraće u Grupi D na Olimpijskim igrama u Tokiju sa Nemačkom, Obalom Slonovače i Saudijskom Arabijom , odlučeno je danas žrebom. Brazilski fudbaleri će braniti zlatnu olimpijsku medalju osvojenu na Igrama ...

Održan žreb za fudbalski turnir na OI

B92 - 21.04.2021

Fudbalska reprezentacija Brazila igraće u Grupi D na Olimpijskim igrama u Tokiju sa Nemačkom, Obalom Slonovače i Saudijskom Arabijom, odlučeno je žrebom. Brazilski fudbaleri će braniti zlatnu olimpijsku medalju osvojenu na Igrama 2016. čiji su bili domaćini.

ODRŽAN ŽREB za fudbalski turnir na Olimpijskim igrama!

Informer - 21.04.2021

Fudbalska reprezentacija Brazila igraće u Grupi D na Olimpijskim igrama u Tokiju sa Nemačkom, Obalom Slonovače i Saudijskom Arabijom, odlučeno je danas žrebom Brazilski fudbaleri će braniti zlatnu olimpijsku medalju osvojenu na Igrama 2016. čiji su bili domaćini.

Zanimljiv žreb za fudbalski turnir na Olimpijadi, odmah se igra repriza finala od pre pet godina

ALO - 21.04.2021

Favoriti za titulu su Brazil, Nemačka i Francuska. Branilac titule, olimpijska reprezentacija Brazila, igraće u Grupi D na Olimpijskim igrama u Tokiju, sa Nemačkom, Obalom Slonovače i Saudijskom Arabijom, odlučeno je žrebom.

Održan žreb za Olimpijske igre, veliki derbi u grupnoj fazi

Nova - 21.04.2021

Obavljen je žreb za fudbalski turnir na Olimpijskim igrama u Tokiju, a jedna grupa nam donosi i derbi dve fudbalske sile. Fudbalska reprezentacija Brazila igraće u Grupi D na Olimpijskim igrama u Tokiju sa Nemačkom, Obalom Slonovače i Saudijskom Arabijom, odlučeno je žrebom.