TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SLAVNI RUKOMETAŠ NA TEŠKOM ZADATKU: Irfan Smajlagić novi selektor rukometne reprezentacije BIH

Kurir - 28.09.2022

Hrvatski rukometni trener Irfan Smajlagić imenovan je za selektora Bosne i Hercegovine. " Garantujem da će muška reprezentacija BIH konačno imati selektora koji će predstavljati viziju koju mi želimo ", rekao je predsednik tamošnjeg Saveza Kenan Magoda, prenela je Hina.

Irfan Smajlagić novi je izbornik muške rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine

Index.hr - 28.09.2022

HRVATSKI trener i proslavljeni rukometaš Irfan Smajlagić postao je izbornik muške rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Upravni odbor Rukometnog saveza BiH donio je odluku o angažmanu rođenog Banjalučana Smajlagića, potvrdio je prvi čovjek Saveza Kenan Magoda.

Irfan Smajlagić je novi selektor rukometne reprezentacije BiH

N1 - 28.09.2022

Proslavljeni hrvatski rukometaš Irfan Smajlagić novi je selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, potvrđeno je za N1. Rukometni savez je već neko vrijeme vodio pregovore sa Smajlagićem. Opcija je bila da se na klupi zadrži četiri godine, međutim u obostranom ...

Legendarni Irfan Smajlagić novi izbornik reprezentacije BiH...

24sata.hr - 28.09.2022

Irfan Smajlagić (60) novi je izbornik rukometne reprezentacije BiH. Hrvatski stručnjak potpisao je dvogodišnji ugovor s rukometnim savezom BiH, a u izborničkoj karijeri vodio je mlađe selekcije Hrvatske te seniorske vrste Egipta i Irana.

Potvrđeno pisanje "Avaza": Irfan Smajlagić novi selektor bh. rukometaša

Avaz - 28.09.2022

Hrvatski rukometni trener Irfan Smajlagić novi je selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ovu informaciju Feni je potvrdio predsjednik Rukometnog saveza BiH Kenan Magoda, koji je ujedno predložio Smajlagića za poziciju koja je duži vremenski period bila upražnjena ...

Irfan Smajlagić potpisao ugovor: "Zmajevi" dobili selektora

Avaz - 28.09.2022

Kasno jučer dobili smo neslužbenu informaciju da je Irfan Smajlagić potpisao ugovor s Rukometnim savezom Bosne i Hercegovine , te da će voditi naš državni tim u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj, piše danas "Dnevni avaz".

Irfan Smajlagić imenovan za novog selektora rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine!

Radio Sarajevo - 28.09.2022

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine konačno je dobila novog selektora. Riječ je o Irfanu Smajlagiću, 61-godišnjem treneru. Ovaj rođeni Banjalučanin je potpisao dvogodišnji ugovor i od prvog dana bio je prva želja čelnika Saveza da preuzme klupu bh. selekcije.

Irfan Smajlagić novi selektor rukometne reprezentacije BiH

Vijesti.ba - 28.09.2022

Hrvatski rukometni trener Irfan Smajlagić novi je selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ovu informaciju Feni je potrvrdio predsjednik Rukometnog saveza BiH Kenan Magoda, koji je ujedno predložio Smajlagića za poziciju koja je duži vremenski period bila ...