TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Znate li koji automobil troši najviše goriva?

Nova - 23.09.2022

Pored vojnih vozila koja su svoje kupce imala i privatnom sektoru, a tu prvenstveno mislimo na Hummer, postoje i drugi i to strogo putnički automobili koji su poznati po suludoj potrošnji goriva. Chevrolet Camaro je predstavljen kao odgovor na Ford Mustang 1966.

Koji automobil troši najviše goriva – guta litar benzina na svaka dva kilometra

B92 - 23.09.2022

Vlasnici ovog modela šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka javljali su neverovatne podatke, a prosek potrošnje na 100 km bio je oko 43 litra. Chevrolet Camaro 1966. predstavljen kao odgovor na popularni Ford Mustang.

Znate li koji automobil troši najviše goriva?

Vesti Online - 23.09.2022

Pored vojnih vozila koja su svoje kupce imala i u privatnom sektoru, a tu prvenstveno mislimo na Hummer, postoje i drugi i to strogo putnički automobili koji su poznati po suludoj potrošnji goriva. Chevrolet Camaro je predstavljen kao odgovor na Ford Mustang 1966.

OVAJ AUTOMOBIL GUTA GORIVO KAO NENORMALAN: Ako planirate da ga KUPITE, razmislite i o zakupu benzinske PUMPE!

Espreso - 23.09.2022

Mnogi su se šalili da je uz posedovanje Camara trebalo zakupiti i benzinsku stanicu, ali potrošnja goriva nije bila šala Vlasnici ovog modela šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka javljali su neverovatne podatke, a prosek potrošnje na 100 km bio je oko 43 litra.

UZ OVAJ AUTOMOBIL TREBAĆE VAM I BENZINSKA STANICA! Ako ste pomislili da vaše vozilo troši mnogo, pogledajte OVU CIFRU

Kurir - 23.09.2022

Američki automobili su odavno poznati po ogromnoj potrošnji goriva. Ipak, jedan od njih se posebno izdvaja, a cifre koje dolaze od njegovih vlasnika o tome koliko "čorbe" troši na pređenih 100 kilometara mnoge ostavljaju u neverici. Chevrolet Camaro je 1966.